Презентація на тему: " Архітектура та її види"

Про матеріал
Презентація зроблена для мультимедійної допомоги вчителю. Для правильної роботи презентації рекомендовано відкривати через програму " Canva"
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Архітектура. Види архітектури

Номер слайду 2

Перші архітектурні споруди Храм Воїнові. Чичен-Іца. Мексика. Піраміди на плато Гіза. Єгипет Акрополь. Афіни. Греція. Тадж-Махал. Агра.Індія

Номер слайду 3

Архітектура ЩО ЦЕ?«Архітектура є втіленням культурних процесів, матеріальною оболонкою функцій та ідей — архітектура огортає та формалізує заняття та прагнення людства, стилістично виражає світогляд і характер, життєві звички та ідеали історичної чи етнічної групи, покоління, соціального класу, особистості»

Номер слайду 4

види архітектури

Номер слайду 5

Архітектура об'ємних споруд Житлові будинки( будівлі, призначені для постійного проживання людей)Громадські будівлі(магазини, учбові заклади, лікарні, бібліотеки, вокзали тощо)Промислові споруди(Заводи, склади, цехи тощо) Культові споруди(храми, монастирі, церкви)

Номер слайду 6

Ландшафтний дизайн Ландшафтний дизайн – це розробка та впровадження заходів щодо перетворення та оформлення земельної ділянки. Існує безліч рішень облаштування території земельної ділянки. Це і зведення альпійських гірок, і оформлення газонів і клумб, організація освітлення та поливу, включення малих архітектурних форм (скульптур, альтанок, містків, гойдалок), штучних водоймищ та багато іншого. Від того, наскільки професійно розроблений та впроваджений проект ландшафтного дизайну, залежить, чи буде на ділянці затишно й комфортно.

Номер слайду 7

Містобудування Теорія і практика створення нових міст, поселення, архітектурних ансамблів та реконструкції старих міських районів.

pptx
Пов’язані теми
Мистецтво, Презентації
Додано
2 листопада 2023
Переглядів
667
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку