Презентація на тему: "Без кохання не йдуть до мрій"

Про матеріал

Презентація подає коротку розповідь про головне кохання життя Чарлі Чапліна. Завдяки презентації вчитель має змогу налаштувати учнів на подальше сприйняття уроку, створити відповідний емоційний стан, а також ця презентація є допоміжним матеріалом для написання учнями твору-роздуму на тему; "Без кохання не йдуть до мрій". матеріал презентації можна використати як аргументи для підтвердження думки та розкриття теми письмового твору.

Зміст слайдів
Номер слайду 1

Без кохання не йдуть до мрій. Арсен Мірзоян

Номер слайду 2

Ім’я: Чарлі Чаплін (Charlie Chaplin) День народження: 16 квітня 1889 Місце народження: м. Лондон, Великобританія Дата смерті: 25 грудня 1977 (88 років) Зріст: 165 см Знак Зодіаку: Овен Діяльність: актор, сценарист, режисер

Номер слайду 3

Уна О’Ніл. З коханням усього свого життя. Чарлі Чаплін зустрівся на зйомках фільму «Привид і дійсність», на головну роль він шукав актрису. Його познайомили з дочкою відомого драматурга Юджина О'Ніла — Уною О’Ніл. З останньою дружиною у Чапліна різниця у віці 36 років. Коли вони вперше побачились, дівчині було вісімнадцять. Вони провели медовий місяць в Санта-Барбарі. Потім актор зізнавався, що це був найщасливіший місяць у його житті.

Номер слайду 4

Після одруження Уна сказала, що не збирається бути актрисою, а хоче повністю присвятити себе сім’ї. Вона подарувала режисеру трьох синів – Кристофа, Юджина і Майкла, а також п’ятьох дочок – Джозефіну, Джоану, Вікторію, Анну-Эміль і Джеральдину, яка стала актрисою, як батько.

Номер слайду 5

До моменту появи останнього фільму «Мсье Верду» американська публіка розлюбила Чарлі Чапліна. Актор і режисер вирішив піти з кіноіндустрії і переїхав з сім’єю із США в тихе швейцарське містечко Веве. Саме там на 72-м році життя Чапліна народилась його остання дитина. І саме в Швейцарії він нарешті знайшов спокій з коханою жінкою в оточенні дітей.

pptx
Додано
16 грудня 2018
Переглядів
918
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку