Презентація на тему:Біосферний природний заповідник "Медобори"

Про матеріал

Для того , щоб зацікавити дітей, кожний викладач повинен урізноманітнювати свої уроки,робити їх цікавими та інноваційними. Уроки можуть бути інноваціними та різноманітними не тільки за допомогою засобів ІКТ, але й проводженням ексурсій. Але під час карантину, на екскурсії особливо не потрапиш. Тому я почала вигадувати альтернативу і створила віртуальну екскурсію для своїх учнів. Екскурсія до Природного біосферного заповідника "Медобори". Це допомогло мені трошки підбадьорити учнів. Також я показала, що навіть під час карантину можна вивчати та пізнавати нове.

Зміст слайдів
Номер слайду 1

Природний заповідник «Медобори»Виконала: студентка ІІІ курсу. Раділова Наталя

Номер слайду 2

Запові́дник «Медобо́ри» — природоохоронна територія в Україні, в межах Гусятинського та, частково Підволочиського районів Тернопільської області. Заповідник створено з метою збереження у природному стані унікальних природних комплексів Подільських Товтр (Медоборів), генофонду рослинного і тваринного світу та використання їх у наукових цілях. На території заповідника «Медобори» функціонують екологічні стежки «Гостра Скеля», «Пуща відлюдника», «Богит». До 2010 року частиною заповідника був його філіал — «Кременецькі гори» (нині Національний природний парк «Кременецькі гори»).

Номер слайду 3

У рельєфі Подільської височини чітко виступає смуга Товтр — вузького горбистого пасма, ізольованих горбів, гребенів, які піднімаються над прилеглою територією на 60—100 м. Назва Медоборів пішла від іллірійського «medubaris», що означає «між долинами». Це горбисте пасмо тягнеться з північного заходу на південний схід від смт Підкамінь Львівської області через Тернопільську і Хмельницьку області та Молдову до Румунії.

Номер слайду 4

Номер слайду 5

Номер слайду 6

Номер слайду 7

Номер слайду 8

Номер слайду 9

Номер слайду 10

Номер слайду 11

Номер слайду 12

Номер слайду 13

Номер слайду 14

Номер слайду 15

Дякую за увагу!!!

pptx
Пов’язані теми
Екологія, Позакласні заходи
Інкл
До підручника
Екологія (профільний рівень) 10 клас (Царик Л.П., Царик П.Л., Вітенко І.М.)
Додано
20 квітня 2021
Переглядів
3106
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку