Презентація на тему: "Цифрові пристрої, їх призначення і взаємодія"

Про матеріал
Презентація на тему: "Цифрові пристрої, їх призначення і взаємодія". Загальна кількість слайдів - 9. 1 слайд - Цифрові пристрої, їх призначення і взаємодія; 2 слайд - Сьогодні ви дізнаєтесь про... 3 слайд - ДІЗНАЄМОСЯ ПРО СУЧАСНІ КОМП’ЮТЕРИ (ПК) 4 слайд - Поговоримо? ( Сфери застосування ПК) 5 слайд - Розглянемо види комп'ютерів ( стаціонарний, портативний) 6 слайд - Різновиди портативних комп'ютерів 7 слайд - Згадуємо складові комп'ютера 8 слайд - Пристрої введення/виведення інформації 9 слайд - Закріплюємо вивчене + дз
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Цифрові пристрої, їх призначення і взаємодія

Номер слайду 2

Сьогодні ви :

Номер слайду 3

ДІЗНАЄМОСЯ ПРО СУЧАСНІ КОМП’ЮТЕРИ Сьогодні найбільшою популярністю користуються персональні комп’ютери, що призначені для потреб окремого користувача.

Номер слайду 4

Поговоримо ? Сфери застосування комп'ютера Загальні сфери застосування Медицина та освіта Бізнес Техніка і наука Журналістика, живопис, мультимедіа Побут та дозвілля

Номер слайду 5

Розглянемо види комп’ютерів

Номер слайду 6

Ноутбук — потужний переносний комп’ютер, який зручно використовувати в будь-якому місці. Він виконує всі функції звичайного стаціонарного комп’ютера. Нетбук — невеликий компактний ноутбук, призначений для роботи з офісними програмами та інтернетом. Планшет — представник класу ноутбуків, обладнаних сенсорним екраном, без клавіатури та миші. Смартфон — мобільний телефон із розширеною функціо- нальністю.

Номер слайду 7

Згадуємо складові ПК: 4 3 5 1 2

Номер слайду 8

Пристрої введення призначені для введення інформації від користувача в комп’ютер. Також існує багато інших пристроїв введення і виведення, які користувач застосовує залежно від своїх потреб. Пристрої виведення подають у зручному для користувача вигляді результати після опрацювання інформації комп’ютером.

Номер слайду 9

Домашнє завдання:

Середня оцінка розробки
Структурованість
5.0
Оригінальність викладу
4.0
Відповідність темі
5.0
Загальна:
4.7
Всього відгуків: 1
Оцінки та відгуки
  1. Ткачук Оксана Анатоліївна
    Загальна:
    4.7
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    4.0
    Відповідність темі
    5.0
ppt
Пов’язані теми
Інформатика, 4 клас, Інші матеріали
НУШ
Додано
28 жовтня 2022
Переглядів
7938
Оцінка розробки
4.7 (1 відгук)
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку