Презентація на тему "Довгорилий морський коник".

Про матеріал
Розроблено презентацію за темою "Довгорилий морський коник". З'ясовано місце проживання, забарвлення, особливості харчування та руху морських коників. Додано фотографії.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Довгорилий морський коник ЗОШ № 105 4-А Проект

Номер слайду 2

Довгорилий морський коник

Номер слайду 3

Де водиться морський коник? Довгорилий морський коник водиться у всіх прибережних зонах Чорного моря (Крим, Одеська, Миколаївська та Херсонська області).

Номер слайду 4

Хто виношує потомство? Потомство морських коників виношується самцем, а не самкою. Самець може виношувати від 2 до 1000 ікринок (у шлюбний період, самка кладе ікринки в кишеню самця, далі їх виношувати самцеві).

Номер слайду 5

Зміна забарвлення. Морські коники здатні змінювати своє забарвлення, тим самим повністю зливаючись з фоном навколишнього середовища.

Номер слайду 6

Що їдять морські коники? Морські коники харчуються дрібними креветками і рачками. Втягують свою здобич через трубчасте рильце(з водою).

Номер слайду 7

Хто їсть морських коників? Одна порція морського коника може доходити до 800 $

Номер слайду 8

Яка швидкість морських коників? 1,5 м відстань долають тільки за годину. Але незважаючи на це, вони здатні зловити здобич, яка швидко рухається.

Номер слайду 9

Плавці морського коника рухаються 50 разів на секунду Морські коники можуть рухатися в чотирьох різних напрямках: вперед, назад, вгору і вниз.

Номер слайду 10

Дякую за увагу. Бережіть природу!

ppt
Додано
14 лютого 2019
Переглядів
3365
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку