Презентація на тему: «Формування постіндустріального суспільства»

Про матеріал
Презентація на тему: «Формування постіндустріального суспільства» Презентація на тему: «Формування постіндустріального суспільства» Презентація на тему: «Формування постіндустріального суспільства» Презентація на тему: «Формування постіндустріального суспільства» Презентація на тему: «Формування постіндустріального суспільства»
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Тема: «Формування постіндустріального суспільства»

Номер слайду 2

Постіндустріальне суспільство — суспільство, в економіці якого переважає інноваційний сектор економіки з високопродуктивною промисловістю, індустрією знань, з високою часткою у ВВП високоякісних та інноваційних послуг, з конкуренцією в усіх видах економічної та іншої діяльності, а також більш високою часткою населення, зайнятого у сфері послуг, ніж у промисловому виробництві. Даніель Белл – американський соціолог, засновник теорії «постіндустріального суспільства»

Номер слайду 3

Номер слайду 4

Номер слайду 5

1950р. – Рада Європи ухвалила Європейську конвенцію з захисту прав людини й основних свобод

Номер слайду 6

1975р. – Заключний акт Наради з питань співробітництва і безпеки (Гельсінкі)

Номер слайду 7

Приклади закріплення прав людини в Конституціях демократичних країн

Номер слайду 8

Омбудсмен – уповноважений з прав людини1809р. – Швейцарія - перша країна, яка ввела цю посаду. Зараз більше 100 країн мають посаду омбудсмена

Номер слайду 9

Домашнє завдання: Читати параграф №3 і зробити конспект. Дізнайтесь, яких прав закріплених у міжнародних документах, домоглися жінки в останні десятиріччя.

pptx
Додано
29 вересня 2022
Переглядів
1604
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку