Презентація на тему "Географія взуття"

Про матеріал
Позакласний проект з географії. Висвітлено найвідоміші марки взуття та країну їх походження.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Географія взуття відомих брендів і торгових марок.

Номер слайду 2

Взуття. В нашому житті воно займає дуже важливу і потрібну роль –взуття допомагає нашим ногам уникнути безліч проблем. І зробити так, щоб воно було не тільки довговічним, але й зручним, красивим –цілком нам під силу. Взуття відіграє не тільки захисну роль, а також є майновим показником, може відкрити оточуючим ваш характер, вподобання, емоційний стан, розповісти як ви розумієтесь в моді. Адже вона швидкоплинна. Тому до вибору взуття потрібно відноситись відповідально.

Номер слайду 3

  Aldo Brue Італійський бренд, що випускає як жіночу, так і чоловічу взуття . Компанія з'явилася в 1946 році. У 70-х роках до компанії по виробництву взуття вийшла на світовий ринок. У 1984 році компанія Brue отримала вищу нагороду майстрів взуттєвих справ-Взуттєву Медаль Scarpina d'Oro (нагорода щорічно вручається в Італії).

Номер слайду 4

Prada - відома італійська приватна компанія, що спеціалізується на виробництві модного , взуття та аксесуарів, якій належать однойменні будинок моди і торгова марка.

Номер слайду 5

Carnaby  - англійський бренд, що виник в 60-х роках. Усе це про Carnaby street, вулиці в Лондоні, на якій розташовані магазини наймодніших і авангардних британських дизайнерів. Марка, що дістала таку назву, повинна відповідати духу цього місця. Тому взуття CARNABY-це сміливість, екстравагантність, яскравість і стиль!

Номер слайду 6

Англійське взуття від Cesare Paciotti може прикрасити будь-які ноги і ніжки. Чезаре Пачьотти успадкував від батька управління фірмою, який заснував її в 1948 році з метою робити взуття найвищого рівня, традиційно елегантною. Але після приходу сина до управління, фірма Paciotti набула другого дихання, стала сучаснішою і стильнішою.

Номер слайду 7

Chester -це не лише чоловіче і жіноче взуття, але і різні аксесуари від рукавичок і ременів , до засобів по відходу за взуттям. Компанія Chester заснована в 1990 роціВзуття Chester-ця зручність і комфорт, витонченість і витонченість жіночих моделей, надійність і міцність чоловічих.

Номер слайду 8

Італійська торгова марка Corso Como-один з найпопулярніших брендів взуття для молодих прогресивних людей. Бренд Corso Como одним з найважливіших принципів розробки колекції вважає відповідність останнім модним тенденціям.

Номер слайду 9

Dolce & Gabbana Dolce & Gabbana - італійський будинок моди, який з 1985 року не втрачає всвоєї популярності.

Номер слайду 10

Бренд Converse представляє більше 150 найменувань модного взуття, чоловічого і жіночого одягу , сумок і аксесуарів . Converse-більше, ніж просто взуття! Це історія легендарних спортсменів, новаторів, об'єднаних любов'ю до спорту. Мода міняється постійно, але одяг і взуття з колекції магазину Converse популярні завжди.

Номер слайду 11

Італійська марка Giuseppe Zanotti входить в асоціацію національних взуттєвиків. Зразком витонченого, неповторного фірмового стилю, професійної роботи дизайнерів, високоякісних матеріалів-завжди являлося взуття італійських марок. "Взуття від Giuseppe Zanotti-це ретельно продумана кожна модель, поєднання контрастних матеріалів і кольорів, новаторські форми і щедре використання прикрас.

Номер слайду 12

Німецький бренд PETER KAISER представляє покупцям елегантне жіноче взуття найвищої якості. З моменту своєї основи в 1838 році і до цього дня основний напрям діяльності Peter Kaiser являється виробництво елегантного жіночого взуття, що підкреслює красу жіночих ніжок, відповідно до самих останніх модних тенденцій.

Номер слайду 13

Christian Louboutin - французький бренд. Відомі всім червоні туфлі з лакової шкіри. Лабутін у своїх колекціях не дотримується правил. Йому хочеться зробити кожну жінку унікальною. Саме тому у його творах поєднуються різні матеріали. Він створює безліч незвичайних моделей. Такі бренди взуття, як Christian Louboutin, завоювали популярність у багатьох жін

Номер слайду 14

Manolo Blahnik (Маноло Бланік). Родоначальником цього бренду є уродженець Канарських островів. У 1968 році Маноло Бланік відправився в Лондон, де став трудитися в бутіку «Zapata»,. Трохи пізніше Бланік викупив бутік «Zapata» і відкрив власний салон взуття. Родзинкою цього бренду є незвичайний дизайн.

Номер слайду 15

ДЯКУЮ ЗА УВАГУВиконала: учениця 9 класу. Швець Ірина

pptx
Додано
31 січня 2019
Переглядів
1841
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку