Презентація на тему "Принципи впровадження STEM-освіти в умовах сільської школи"

Про матеріал
"Принципи впровадження STEM-освіти в умовах сільської школи" з власного досвіду роботи.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Тема: Принципи впровадження та переваги STEM-освітив умовах сільської школи. Богдан Іванна Іванівна, вчитель географії Станьківської ЗОШ І-ІІ ступенів. Верхнянської сільської ради ОТГ

Номер слайду 2

Сучасні учні потребують змін, змін у методиці навчання, технологіях та підходах. Вважаю, що не потрібно чекати коли сьогоднішній перший клас, де стартувала НУШ прийде у старшу школу, потрібно впроваджувати її уже сьогодні. А для цього потрібно змінитись і самому вчителю!

Номер слайду 3

У 2018 році я пройшла навчання у зимовій сесії WEB-STEM-школа-2018, та сьогодні працюю над проблемним питання: STEM-освіта, як інструмент формування критичного мислення

Номер слайду 4

Science – наука, природничі науки23 STEMTechnology - технологіїEngineering - інженерія. Mathematics – математика STEM розшифровують як:

Номер слайду 5

АЛЕ – ЦЕ ДЕЩО БІЛЬШЕ…

Номер слайду 6

STEM пропонує рішення для розвитку, щоб розкрити унікальні підходи до навчання, які базуються на індивідуальності учня та його зацікавленості. STEM об`єднює всі технології в єдине ціле, тобто будь яка тема розглядається в комплексі з точки зору різних дисциплін.

Номер слайду 7

ЧОМУ САМЕ ?

Номер слайду 8

ТОМЕ , ЩО ЦЕ - ОСВІТАдля нового покоління

Номер слайду 9

Навчки, які будуть затребувані в найближчому майбутньому

Номер слайду 10

Саме STEM передбачає: Об`єднання Комунікацію. Дослідження. Вирішення проблеми. Критично мислити. Креативити Отже, STEM – це підготовка учнів до того, що наше майбутнє залежить від нашого внеску до інновацій.

Номер слайду 11

Номер слайду 12

Номер слайду 13

Перевернуте навчання В умовах нашої школи можна застосовувати тільки на деяких дуже цікавих темах. Для цього створено мій власний блог, де розміщені відповідні завдання.

Номер слайду 14

Найбільш успішним елементом із STEM-освіти , що я успішно використовую у своїй педагогічній діяльності є “Проектна діяльність”

Номер слайду 15

Проектна діяльність “Лікарські рослини в житті станьківчан та їх практичне значення”ІІІ місце на Всеукраїнському бологічому форумі Дотик природи 2018.

Номер слайду 16

Проектна діяльність “Впровадження альтернативних джерел електроенергії на території села Станькова”ІІІ місце на Всеукраїнському біологічому форумі Дотик природи 2017. Тези проектів опубліковану у збірнику тез Всеукраїнського біологічного форуму дотик природи 2017, 2018р.

Номер слайду 17

Проектна діяльність Кліматичні крапліВ ромках еко конкурсу «Кліматичні краплі» в нашій школі було зібрано 430 кг паперу, 23 кг батарейок. Крім того, було висаджено 24 дерев, та економія електроенергії 1056 к. Вт. Год. За підсумками турнірної таблиці, в конкурсі брало участь більше 200 шкіл України. Наша школа знаходиться на 11 місці.

Номер слайду 18

Проектна діяльність Кліматичні краплі

Номер слайду 19

Проектна діяльність Проект “Правильно сортуй сміття ” Приз: Енциклопедія Подорож до дивовижного світу тварин. Від видавництва “Ранок” та компанії Tetra Pak

Номер слайду 20

Проектна діяльність «КОМПОЛА»

Номер слайду 21

Проектна діяльність “Модна географія”

Номер слайду 22

Проектна діяльність “Модна географія”Зібрано і презентовано інформацію про найвідоміші світові бренди одягу, взуття, сумочок, аксесуарів, де акцент робився на країну де знаходиться головний офіс бренду. Результати досліджень оформлені за допомогою ниткографії.

Номер слайду 23

Географія українського борщу. Проектна діяльність

Номер слайду 24

Досліджено кожний інгредієнт, що входить до борщу, його властивості та країну походження. Оформлено карту “Географія українського борщу”., та звичайно зварено найсмачніший в світі борщ, яким ласувала вся школа.

Номер слайду 25

Проектна діяльність на уроках географії є невід`ємною частиною. Мої учні виконують міні проекти у вигляді презентацій та маленьких відеороликів., які висилають по електронні пошті.

Номер слайду 26

Програми для створення відео презентацій, які найчастіше використовують учніMicrosoft Power. Point 

Номер слайду 27

Програми для створення відео презентацій. Кіностудія Windows Live

Номер слайду 28

Програми для створення відео презентацій

Номер слайду 29

Kine Master. Програми для створення відео презентацій

Номер слайду 30

Програми для створення відео презентацій

Номер слайду 31

Отже,

Номер слайду 32

Номер слайду 33

Змінюйтесь!Щоб бути цікавими в очах своїх учнів, потрібно іти в ногу з часом, а отже обов`яково зміни необхідні! Заходьте та реєструйтесь. Хочеш змінити світ – почни з себе!Магатма Ґанді

Номер слайду 34

Дякую за увагу!З питаннями та пропозиціями звертайтесь:bohdanivanka@gmail.com

pptx
Пов’язані теми
Географія, Інші матеріали
Додано
31 січня 2019
Переглядів
2497
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку