Презентація на тему : " Happy birthday! "

Про матеріал
Презентація на тему " Happy birthday!" створена для учнів 2класу (які навчаються за підручником - Англійська мова : 2кл. заг. серед. освіти/ С. Губарєва, О. Павліченко, Л. Залюбська і не тільки), з метою розвинути математичні , підприємницькі, соціальну та громадянську компетанції, а також розвивати інтерес до вивчення іноземної мови.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Our topic is :“ Happy birthday!”

Номер слайду 2

Номер слайду 3

Цікаві факти. 1. Давним-давно, люди вірили, що в день народження допомагають імениннику добрі духи або шкодять погані. Тому в день народження, друзі і родичі збиралися, щоб його / її захистити. 2. Ось «ідея» тортів зі свічками походить із Стародавньої Греції. Згідно з народними віруваннями, палаючі свічки на святковому торті мають унікальну потужність, коли виконуються всі мрії. У День народження, палаючі свічки, таким чином, були проявом поваги і визнанням для дитини обраного дня народження, як гарантія його успішності. 3. Чому вітаючи люди кажуть саме фразу " з Днем народження”? Бо добрі побажання друзів і членів сім'ї, повинні захистити іменинника від всього поганого.

Номер слайду 4

be.com/watch?v=0wkdhttp://youtu. RPI0 ZCY

Номер слайду 5

http://youtube.com/watch?v=90w2 Reg. Gf9w

Номер слайду 6

Вalloon-balloons. What colour are they?

Номер слайду 7

Cake

Номер слайду 8

Present

Номер слайду 9

Presents

Номер слайду 10

Candle - candles

Номер слайду 11

Crackers - crackers

Номер слайду 12

Ask and answer . How many……?

Номер слайду 13

Warm-up https://www.youtube.com/watch?v=v. GAkqp. Iz. PI0

Номер слайду 14

С.58, впр. 4 Let’s read. Почитаймо.ir, er, urgirl, bird, birthday, skirt, her, Thursday. This is a girl. That is a black bird. It is her birthday on Thursday. Look at the girl. Her name is Mary. It is her birthday today. Mary is nine.

Номер слайду 15

p.58, ex.6. Let’s play. Пограймо. Гра “Happy birthday!”It’s your birthday today. How old are you?I am seven. Happy birthday, dear …. Thank you.

Номер слайду 16

Our lesson is over. Goodbye!

pptx
Додано
10 січня 2021
Переглядів
1350
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку