Про матеріал
Ця презентація буде корисна викладачам предмету "Устаткування підприємств харчування" з професії кондитер. Для того щоб зробити відмінний сік, який був би не тільки смачним, але і корисним, потрібно навчиться правильно експлуатувати соковижималку. Існують деякі правила користування такою технікою, яких потрібно обов'язково дотримуватися:
- Фрукти потрібно мити тільки в холодній воді. Якщо ви вважаєте, що бруд йде з макухою, то сильно помиляєтеся. Мити в теплій воді плоди заборонено, оскільки висока температура погано на них впливає.
- Завантаження фруктів в соковижималку буде залежати від її типу. Якщо ви купили універсальну соковижималку, то ні в якому разі не можна завантажувати в неї фрукти з насінням, щоб не ушкодилася центрифугу. Також не варто переробляти фрукти з волокнистою структурою, щоб не сталася зупинка обертання диска.