Презентація на тему: «Місця, які потрібно відвідати у Львові»

Про матеріал

Презентація познайомить вас із найцікавішими місцями Львова. Подорожуйте та дізнавайтесь нове!
Зв'язок з автором: justyourteacher@gmail.com

Зміст слайдів
Номер слайду 1

Місця, які обов’язково потрібно відвідати у ЛьвовіМілько Андрій сергійович

Номер слайду 2

Коли ми чуємо про подорож до Львову, ми одразу ж уявляємо візит до ратуші, майстерні карамелі або шоколаду та прогулянку по площі ринок. Але все це банальщина повна, і щоб здійснити нормальну подорож до міста лева, потрібно відвідати більш сховані та менш відомі місця.

Номер слайду 3

Перший фаворит в моєму списку-театр пива «Правда»

Номер слайду 4

Це не просто місце, в якому люди п’ють пиво, гомонять та деградують. По-перше, пиво там зроблене власноруч і вариться прямо на першому поверсі на очах у відвідувачів. По-друге, тут не влаштовуються бійки чи суперечки, це місце виключно для релаксу та естетичного задоволення, бо кожного вечора на сцені цієї пивоварні виступать бенди с живою музикою. Грають вони на звичайних класичних інструментах виключно сучасну, популярну серед молоді музику. Також сервіс пропонує смачні закуски та веселу атмосферу, тож деякі сюди приходять навіть з маленькими дітьми.

Номер слайду 5

Друге місце, яке необхідно відвідати у львові-Котяче кафе

Номер слайду 6

Кава, млинці та гарна компанія пухнастих. Кафе, в якому прямо по столам, стільцям, крізь ваші речі та ваші страви бігають коти з якими можна погратись, погодувати їх та побачити всі умови їх проживання, справки та навіть паспорт кожного кота. Я вважаю варто відвідати це місце, бо де ще ви зможете спробувати такий досвід. До речі на пам’ять про цю подорож можна купити сувеніри с логотипом кафе та котячою тематикою.

Номер слайду 7

Ресторан з живими акулами -36по

Номер слайду 8

Найскандальніший ресторан міста, який вирішив прямо в залі встановити величезний акваріум з акулами та іншими океанічними рибками. Окрім смачної їжі тут пропонують естетичний дизайн, живі квіти, вихід на кришу та багато інших експонатів, таких як піаніно, яке грає самостійно або висячі вверх догори квіти.

Номер слайду 9

Тераса на даху Піаніно, яке грає самостійно

Номер слайду 10

Палац графів Потоцьких- перлина історичної частини львову

Номер слайду 11

Це місце, саме для фанатів історії, палаців та інших королівських речей. Палац -велична будівля у стилі французького неоренесансу кінця XIX століття. Тут ми можемо споглядати величні вітражи, орнаменти, картини, побутові речі та багато іншого, що було зроблено французьким архітектором. А відвідати його потрібно для того, щоб після подорожі окрім емоцій ви отримали й нові знання.

Номер слайду 12

І останній пункт нашого списку- нічний клуб «Малевіч»

Номер слайду 13

Найбільший та найвідоміший клуб у Львові. Сюди потрібно обов’язково завітати, бо саме тут ви маєте можливість послухати найкращу музику, потанцювати на найдрайвовішому танцполі, випити найелітніший алкоголь та побачити на власні очі найвідоміших співаків України і не тільки. Думаю кількість префіксів «най» вже дає зрозуміти чомуварто відвідати цей клуб.

Номер слайду 14

Дякую за увагу!

pptx
Пов’язані теми
Інформатика, Інші матеріали
Додано
6 листопада 2021
Переглядів
1117
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку