Презентація на тему "Мій улюблений фільм"

Про матеріал
Кінематограф. Ознайомлення з видом кінематографа. Кіно фантастика --один із напрямів в кіноматографі. " Дім дивних дітей". Американський фільм-фентезі, знятий Тімом Бертоном за однойменною книгою Ренсома Ріггза.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Номер слайду 2

Кінофільм, фільм, кіно, кінострічка Аудіовізуальний твір кінематографії, що складається з епізодів, поєднаних між собою творчим задумом і зображувальними засобами, та який є результатом спільної діяльності його авторів, виконавців і виробників. У технологічному плані фільм являє собою сукупність рухомих зображень (монтажних кадрів), пов'язаних єдиним сюжетом. Кожен монтажний кадр складається з послідовності фотографічних або цифрових нерухомих зображень, на яких зафіксовані окремі фази руху. Фільм, як правило, містить у собі звуковий супровід.

Номер слайду 3

За довжиною фільму склався поділ на короткометражні (менше 35 хв.), середньометражні (до 1 год.), повнометражні (від 1 до 2 год.), багатосерійні.

Номер слайду 4

Фантастичний фільм — напрямок і жанр художньої кінематографії, який можна охарактеризувати підвищеним рівнем умовності. Образи, події й антураж фантастичних фільмів часто навмисно відсторонені від повсякденної реальності — це може робитися як для досягнення специфічних художніх завдань, добитися яких творцям фільму зручніше засобами фантастики, а не засобами реалістичного кіно, так і просто для розваги глядача.

Номер слайду 5

Фільми фентезі Володар Кілець: Повернення короля ... Золотий компас ... Хроніки Нарнії: Лев, Чаклунка і чарівна шафа ... Аліса в країні чудес ...

Номер слайду 6

(англ. Miss Peregrine's Home for Peculiar Children) — американський фільм-фентезі, знятий Тімом Бертоном за однойменною книгою Ренсома Ріггза.«Дім дивних дітей міс Сапсан»

Номер слайду 7

Отже, хотів би розпочати з сюжету. Головний герой – звичайний 16 річний підліток на ім'я Джейк, живе він в глибинці і дуже любить дідуся Ейба, який з самого дитинства розважав його байками про свої пригоди в молодості, який перед смертю наказує відшукати «сапсана в петлі 1943 року». І треба сказати, що не всі цим розповідям вірили. Після смерті улюбленого дідуся Джейк отримує від нього лист з ключами до таємниці, яка об'єднує різні світи й епохи. З листа від міс Сапсан до Ейба юнак дізнається де розташований цей дім. Тому хлопчик потрапляє до таємничого місця, відомого як «Будинок дивних дітей». Джейк прибуває в «Дім дивних дітей», яким керує, як і розповідав дід, міс Сапсан. Вона знайомить гостя з дітьми і пояснює, що по світу є багато таких місць, де дивні діти можуть жити в безпеці. Сама вона — імбрина, жінка, здатна обертатися на птаха і закільцьовувати час. Тому в «Домі дивних дітей» завжди той самий день,3 вересня 1943рік(німецька бомба знищила їхній будинок) який повторюється нескінченно. Джейкоб дружиться з дівчиною Еммою, легшою за повітря.

Номер слайду 8

В незвичайному притулку жили: дівчинка, яка вміла тримати в руках вогонь, дівчинка, чиї ноги не торкалися землі, невидимий хлопчик і близнюки, які вміли спілкуватися без слів.

Номер слайду 9

Номер слайду 10

Джейк усвідомлює, що і він має дар. Тільки він може бачити сутностей яких називають «порожняками». Джейк подорожуючи між 2016 і 1943 часовими петлями, допомагає своїм друзям перемогти ворогів.

Номер слайду 11

Повернувшись у 2016 рік він бачить, що його дідусь живий. Джейк розуміє, що йому не вистачає «дивних дітей». І подорожує світом, переходячи з одних петель до інших, урешті дістаючись до корабля, де возз'єднується з Еммою і друзями.

Номер слайду 12

Номер слайду 13

pptx
Додано
9 лютого 2021
Переглядів
11097
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку