Презентація на тему:" Найнезвичайніші місця на землі"

Про матеріал
Презентація на тему:" Найнезвичайніші місця на землі" для використання на уроках історії, географії, позакласної роботи тощо.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Найнезвичайніші місця землі Матеріали зібрала Вдовцова Тетяна Андріївна, вчитель історії ЗЗСО І-ІІІ ст. №6 м. Гайсин Гайсинської міської ради

Номер слайду 2

Плямисте озеро, Канада Містить в собі всю таблицю Менделєєва, високий процент мінералів

Номер слайду 3

Містить в собі всю таблицю Менделєєва, високий процент мінералів

Номер слайду 4

Фарфорова пустеля, США

Номер слайду 5

Номер слайду 6

Її називають ще "гіпсова пустеля", пісок там білий як сніг і містить сульфат, складається з селеніту. Нормальний же пісок складається з кварцу. Вся пустеля розтягнулася на 700 кв. км, на кордоні Мексики і США. Ще одна відмінність цієї пустелі від інших, низька температура, пісок не гарячий, а приємно прохолодний. Раніше на цьому місці було море...

Номер слайду 7

Острів Сейбіл, Канада В архівах нарили більше 350 фактів загибелі кораблів об цей острів. Сама широка його частина 1,5 км, а в довжину 45 км. З мінусів острова, на ньому є сипучі піски і густий туман.

Номер слайду 8

Сукре, Болівія.

Номер слайду 9

Це не стіна, це дно, тобто колись було дном. З часом море відійшло, а дно під впливом оточуючого середовища піднялось і стало стіною. Ця стіна приваблює туристів тим, що на ній збереглися сліди доісторичних тварин, в тому числі і динозаврів.

Номер слайду 10

Острів Фрейзер, Австралія

Номер слайду 11

Самий великий в світі піщаний острів. Його площа досягає 1630 кв. км. Він має біля 40 чистих і прісних озер, на цьому острові проживає більше 350 видів птахів і велика кількість різних рослин. Острів включено до списку всесвітнього спадку ЮНЕСКО.

ppt
Додано
23 березня 2021
Переглядів
348
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку