Презентація на тему: "Новорічні обереги з природніх матеріалів"

Про матеріал
Презентація на тему: "Новорічні обереги з природніх матеріалів". Дана презентація може бути використана на уроках трудового навчання для учнів 5-6 класів та на заняттях гуртка.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Новорічний оберіг з природніх матеріалів. Підготувала вчитель трудового навчання КЗ “Полтавська загальноосвтня школа І-ІІІ ступенів № 34”Ляшенко С. А.

Номер слайду 2

Новий рік – свято, яке відзначають багато народів відповідно до визначеного календаря. Свято настає в момент початку нового року. Атрибутами Нового року зазвичай є : ялинка, новорічні іграшки, сувеніри …Гарною окрасою оселі є новорічний оберіг . Він створює атмосферу свята та об’єднує родину. Дуже добре коли таке новорічне диво Ви створите своїми руками. Тож давайте фантазувати, творити і креативити !

Номер слайду 3

ІНСТРУМЕНТИ:

Номер слайду 4

МАТЕРІАЛИ:

Номер слайду 5

МАТЕРІАЛИ: Для елементів оберега можна використати шкірку апельсина, кільця лимона і т.д. Після того як придали необхідну форму даний матеріал необхідно висушити. Новорічні кульки можна зробити з паперу та фольги.

Номер слайду 6

МАТЕРІАЛИ: Матеріалом можуть бути: шишки, горіхи, насіння різних плодів, хвостики хурми…

Номер слайду 7

ВИГОТОВЛЕННЯ ВИРОБУ

Номер слайду 8

ВИГОТОВЛЕННЯ ВИРОБУДля основи можна використати джут, або нитки для в’язання.

Номер слайду 9

ВИГОТОВЛЕННЯ ВИРОБУ

Номер слайду 10

ВИГОТОВЛЕННЯ ВИРОБУВикладаємо підготовлені елементи новорічного оберега в певній послідовності (на власний розсуд). Прикріпляємо за допомогою клею ПВА, або термоклею.

Номер слайду 11

Завдяки творчому пошуку та фантазії , які ви проявите, використовуючи різноманітні матеріали з’являться на світ неповторні новорічні обереги. Бажаю успіхів ! ДЯКУЮ ЗА УВАГУ !Гарного Нового року !

pptx
Додано
15 грудня 2020
Переглядів
1313
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку