Презентація на тему: Підготовка перцю та кабачків до фарширування.

Про матеріал
Презентація на тему: Підготовка перцю та кабачків до фарширування. Страви з овочів – важливе джерело вуглеводів, необхідних для організму людини мінеральних речовин, органічних кислот і вітамінів.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

десертних,Презентація. Урок № 3 Тема уроку: Підготовка перцю та кабачків до фарширування. Майстер виробничого навчання: Рублевська Юлія Сергіївна

Номер слайду 2

Підготовка овочів для фарширування. Для фарширування найчастіше використовують кабачки, перець, баклажани, помідори і капусту. Перець промивають, роблять надріз навколо плодоніжки і видаляють плодоніжки разом з насінням, знову промивають, кладуть у киплячу підсолену воду на 1-2 хв, щоб уникнути гіркоти, видкидають на друшляк, дають стекти воді, охолоджують і наповнюють начинкою.

Номер слайду 3

Кабачки фарширують порційними шматками або цілком (дрібні). Оброблені промиті кабачки нарізають поперек на циліндри висотою 4-5 см, видаляють насіння, кладуть в киплячу підсолену воду і варять до напівготовності 3-5 хв. Підготовлені кабачки охолоджують і наповнюють фаршем.

Номер слайду 4

pptx
Додано
18 березня
Переглядів
82
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку