Презентація на тему "Поради для батьків, щоб мотивувати їх бути медіаосвіченими."

Про матеріал
Презентація на тему "Поради для батьків, щоб мотивувати їх бути медіаосвіченими.", стане в пригоді на батьківські збори та зацікавить не лише батьків, а й колег та дітей.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Ми живемо в світі, який все більше насичується інформацією. Зростає не тільки її кількість, важливе значення набуває те, як нею користуватися.

Номер слайду 2

За неї гинули, за неї боролися, оскільки правильна інформація була запорукою прийняття правильних рішень. А неправильні рішення можуть призвести людину або країну до загибелі, тоді як правильні вестимуть допроцвітання.Інформація завжди була важлива для людства.

Номер слайду 3

Прийнято вважати, що діти більш схильні до інформаційного впливу, їх легше ввести в оману!!!!Дійсно, дорослі мають захисне поле, їхжиттєвий досвід, бекграунд, який допомагає багато в чому мінімізувати ризики потрапити на гачок брехні або цілеспрямованої маніпуляції фактами.

Номер слайду 4

Тому, щоб захистити своїх дітей від обману – батькам необхідно стати медіаосвідченими!!!

Номер слайду 5

Чому потрібно бути медіаосвідченими батьками (Поради)батькам необхідно контактувати з дітьми, щоб бути з ними “на одній хвилі”: щоб розуміти, що діти дивляться, про що вони говорять;щоб захистити своїх дітей від обману;потрібно навчитися розрізняти фейки,факти, думки та твердження журналіста та блогерів в соцмережах;Вміти захищати свій інфопростір та простір дітей від негативної та неправдивої інформації;Треба знати про вплив різних видів медіа на реальність як дорослих так і дітей.

Номер слайду 6

Номер слайду 7

Дотримуючись цих порад, ви зможете стати медіаосвідченими і будете з дітьми “на одній хвилі”

Номер слайду 8

Дякую за увагу!

pptx
Додано
24 вересня 2023
Переглядів
185
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку