Презентація на тему: "Повторне використання пластикових кришечок"

Про матеріал
Знайти спосіб повторного використання пластикових кришечок. Повторення правил техніки безпеки при роботі з клейовим пістолетом та ножицями.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Повторне використання пластикових кришечок

Номер слайду 2

Скільки пластик розкладається в землі? Пластикові предмети здатні пролежати в землі взагалі 500 років. По суті, пластик – це технічна смола, що володіє стійкістю до ударів. В основі її — сополімер акрилонітрилу, а також бутадієн стирол.

Номер слайду 3

Як повторно використати?Збираємо кришечки. Миємо. Сушимо. Створюємо ескіз. Повторюємо техніку безпеки з ножицями і клейовим пістолетом. Виготовлення. Презентація.

Номер слайду 4

1. Збираємо кришечки.2. Миємо.3. Сушимо.

Номер слайду 5

4. Створюємо ескіз.

Номер слайду 6

Повторюємо техніку безпеки з ножицями і клейовим пістолетом. Техніка безпеки при роботі з клейовим пістолетом: Перед включенням переконайтеся, чи не пошкоджена на корпусі пістолета і шнурі;Якщо на соплі залишився старий затверділий клей, його необхідно видалити;Так як клейовий олівець в пістолеті розігрівається до дуже високих температур, під час роботи, діти не можуть перебувати поруч;Включений пістолет встановлюється на рівну стійку поверхню, під нього підкладається аркуш паперу, а під сопло фольга для збору стікає клею;Ні в якому разі не можна торкатися руками до металевого носика термопистолета;Під час роботи не слід надягати вільний одяг. Краще зробити вибір на користь щільних міцних тканин, які захистять від опіку при попаданні розігрітого клею;Довге волосся максимально прибираються, прикраси знімаються;Шкіру рук від опіків захистять рукавички з щільної шкіри. Попадання гарячого клею на шкіру або одяг викликає сильні опіки. Уважно стежте, щоб сопло пістолета завжди було повернуто в протилежну від вас сторону. Правила користування ножицями:1) Ножиці – це небезпечний інструмент. Поводитись з ним треба обережно.2) На робочому місці поклади ножиці так, щоб вони не виходили за край парти.3) Не тримай ножиці вістрями догори.4) Не ріж на ходу. Під час різання не вставай з місця.5) Передавай ножиці закритими і кільцями вперед.6) Під час роботи з ножицями притримуй матеріал лівою рукою так, щоб він не потрапляв на лінію різання.

Номер слайду 7

6. Виготовлення

Номер слайду 8

7. Презентація

pptx
Додано
14 квітня 2019
Переглядів
2260
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку