Презентація на тему "Рослини мого підвіконня"

Про матеріал
Презентація на тему "Рослини мого підвіконня". Подорож та пізнавання кімнатних рослин.З презентації ви дізнаєтесь види рослин на які вони поділяються. В кінці п ридставлено підсумки уроку.Гарного перегляду!
Зміст слайдів
Номер слайду 1

“Рослини мого підвіконня” Кравченко Катерина

Номер слайду 2

Про подорож Сьогодні ми з вами будемо подорожувати вашою квартирою або вашою хатою. Справді незвичайно? Ми розглянемо вашу галерею кімнатних рослин. Тож вирушаємо!!!

Номер слайду 3

Номер слайду 4

Всі кімнатні квіти можна поділити на кілька видів: Декоративно-квітучіСукуленти ПлодовіДекоративно-листяні 

Номер слайду 5

Декоративно-квітучі кімнатні рослини До цієї групи, мабуть, відноситься найбільша кількість рослин. Відрізняються вони не тільки красою квітів і тривалістю їх цвітіння, але і періодом цвітіння і тривалістю життя. Сьогодні в цій групі належне місце займають умовно кімнатні квіти садові рослини, які вирощуються у вазонах. У першу чергу до них відносяться первоцвіти. На жаль, такі рослини недовговічні і після цвітіння впадають у сплячку.

Номер слайду 6

Декоративно - квітучі кімнатні рослини

Номер слайду 7

Декоративно-листяні кімнатні рослини. До цієї групи відносяться не тільки неквітуючі рослини, але і не надто привабливі квіти. У декоративно-листяних рослин не так явно виражений період спокою, коли вазон з квіткою являє собою не дуже красиве видовище. Те, що рослина не цвіте – не означає, що йому не потрібен догляд. Деякі з них дуже примхливі. За зовнішнім виглядом декоративно-листяні рослини можна поділити на кілька груп: Плетисті Пряморослі Чагарники Пальми і деревовидні

Номер слайду 8

Сукулентні кімнатні рослини (алое)Алое - Кімнатна рослина, що володіє рядом цілющих властивостей. Листя і сік алое використовуються в народній медицині, дерматології, косметології, при простудних захворюваннях. Рослина не вимоглива, швидко зростає.

Номер слайду 9

Плодові кімнатні рослини Поряд з декоративними на підвіконнях все частіше з’являються рослини, які не тільки цвітуть, але дають плоди. Багато любителів примудряються вирощувати на підвіконнях огірки і помідори. Головна умова успішного вирощування цих рослин – знати всі їх ботанічні особливості, створити максимально правильну середовище для вирощування, що включає правила поливу, вірно складену грунтосуміш, вимога до світла.

Номер слайду 10

Підсумки. Ми розглянули види кімнатних рослин. Та ознайомилися з деякими представниками цих видів. Вам було цікаво якщо так то тоді перегляньте наступний слайд!

Номер слайду 11

Ти молодець! Ти гарно попрацював!

Номер слайду 12

Дякую за увагу!!!

pptx
Додано
15 травня 2022
Переглядів
903
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку