Презентація на тему"Сучасна співачка - Ані Лорак"

Про матеріал
Ані Лорак народилась у тому ж будинку, що й Володимир Івасюк. Її батько, Мирослав Куєк — журналіст кіцманської газети. Він закінчив музичне училище за класом диригента хору, а пізніше філологічний факультет Чернівецького університету. Під час навчання на 100-і роковини Лєніна вивісив жовто-блакитний прапор, за що був відрахований. Все життя відстоював українське. Мама, Жанна Линькова (Лінькова), здобула освіту в Інституті культури і працювала диктором Чернівецького обласного радіо і телебачення. Була заміжньою тричі, батько Кароліни - другий чоловік. Бабуся Ані Лорак, Яніна Юліанівна.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Куєк Кароліна Мирославівна (Ані Лорак)

Номер слайду 2

Життєвий і творчий шлях співачки. Дата народження27 вересня 1978(42 роки)Місце народження Кіцмань, Чернівецька область, Українська РСР,СРСРРоки активності1995-ни. Країна Україна. Професiяспівачка, акторка. Жанрпоп-музика, соул, поп-рок. Лейбл. Moon Records, Lavina Music. Нагороди

Номер слайду 3

Ані Лорак – «Розкажи» (українська версія)

Номер слайду 4

Ранні роки. Народилась у тому ж будинку, що й Володимир Івасюк. Її батько, Мирослав Куєк — журналіст кіцманської газети. Він закінчив музичне училище за класом диригента хору, а пізніше філологічний факультет Чернівецького університету. Під час навчання на 100-і роковини Лєніна вивісив жовто-блакитний прапор, за що був відрахований. Все життя відстоював українське. Мама, Жанна Линькова (Лінькова), здобула освіту в Інституті культури і працювала диктором Чернівецького обласного радіо і телебачення. Була заміжньою тричі, батько Кароліни - другий чоловік. Бабуся Ані Лорак, Яніна Юліанівна.

Номер слайду 5

Батьки Кароліни розлучились ще до її народження, і деякий час вона виховувалась в інтернаті. У Кароліни було троє братів, але її старший брат Сергій Линьков загинув в Афганістані 1987 року. Співати почала з дитинства. Співала скрізь — навіть коли її не просили — пісні Пугачової, Доліної. Кароліна знала завжди, що обов'язково стане співачкою. Вона часто виступала на шкільних вокальних конкурсах.

Номер слайду 6

Музична кар'єра Перший значний успіх до 14-річної співачки прийшов на першому чернівецькому фестивалі «Первоцвіт-92». Кароліна стала відомою як Ані Лорак у березні 1995 року. Псевдонім довелося придумати для того, щоб взяти участь у конкурсі московської телевізійної програми «Утренняя звезда-95» (укр.«Ранкова зірка»), оскільки в Москві Кароліною себе вже називала співачка Тетяна Корнєва. Псевдонім Ані Лорак  придуманий як прочитане навпаки ім'я Кароліна. Тоді за підсумками опитування «Нові зірки старого року» її визнали відкриттям 1994 року. На «Червоній руті» в Криму Ані Лорак була другою — журі краще оцінило більш авангардну поп-музику.

Номер слайду 7

У репертуарі понад 10 альбомів і понад 100 пісень українською, російською та англійською мовами, 24 відеокліпи (зокрема на пісні «Манекенщица», «Моє життя», «Боже мой», «Соловьи», «Я вернусь», «О, моя любов», «Чужой город», «Зеркала», «Shady Lady», «Солнце» тощо). Основні музичні напрями — соул, фанк, поп-рок, поп. Вона зіграла головні ролі у мюзиклах та телевізійних музичних фільмах («Цигани», «Бери шинель», «Вечори на хуторi біля Диканьки»(Оксана), «Шалений день, або одруження Фіґаро» (Фаншетта) тощо)

Номер слайду 8

Номер слайду 9

Номер слайду 10

Номер слайду 11

pptx
Додано
9 жовтня 2020
Переглядів
592
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку