Презентація на тему: " Як сопілка флейтою стала.Передача кольоровими лініями ніжної мелодії флейти або гучних звуків барабана»

Про матеріал
Презентація на тему: " Як сопілка флейтою стала.Передача кольоровими лініями ніжної мелодії флейти або гучних звуків барабана», створена за допомогою інтернет-ресурсів за підручником Масол Л. М. "Мистецтво " інтегрованого курсу для 2 класів (за програмою Р. Б. Шияна) в допомогу учителю до уроку.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Урок образотворчого мистецтва в 2 класіРозділ І «Пори року в мистецтві»Тема уроку: Як сопілка флейтою стала. Передача кольоровими лініями ніжної мелодії флейти або гучних звуків барабана»Вчитель: Філіпчук О. П. Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №12 м. Бердичева

Номер слайду 2

Нотатки від учителя. Дорогі діти! Сьогодні ми з вами ознайомимося з теми: « Як сопілка флейтою стала. Передача кольоровими лініями ніжної мелодії флейти або гучних звуків барабана» Опрацювати тему уроку нам допоможе дана презентація та підручник стор.34-35 План уроку: Пригадаємо що називається натюрмортом.Інструменти та матеріали для ліплення. Художньо- творча робота. Зразки робіт.

Номер слайду 3

Номер слайду 4

Діти, давайте пригадаємо, що

Номер слайду 5

Лінії за характером бувають

Номер слайду 6

Музика відтворюється і лініями

Номер слайду 7

Номер слайду 8

Художньо- творча робота.

Номер слайду 9

Творче завдання

Номер слайду 10

Номер слайду 11

Дякую за чудову роботу!Свої роботи ви можете надіслати мені на Вайбер або на ел.пошту

pptx
Додано
1 грудня 2020
Переглядів
4012
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку