Презентація на тему: ''Зробимо свій дім екологічно чистим"

Про матеріал
Презентація направлена на допомогу здобувачам освіти у вивченні екологічних матеріалів для оздоблення приміщень
Зміст слайдів
Номер слайду 1

“ Зробимо свій дім екологічно чистим ”

Номер слайду 2

Декоративно екологічне оздоблення стін Один з самих популярних матеріалів сьогодення є декоративне оздоблення стін екологічно чистими шпалерами. І не дивно: вони є не тільки естетично виразні та довговічна, а ї екологічно чисті. Екологічно чисті шпалери поділяють на такі види: паперові, бамбукові та джутові шпалери.

Номер слайду 3

Паперові шпалери Папір - оздоблювальний матеріал з самою багатою історією, покликаний служити цілям прикраси і чистоти стін. Паперові шпалери, що випускаються сучасними виробниками, відрізняються широкою різноманітністю кольорів і структур. До того ж вони пропускають повітря і екологічно безпечні.  

Номер слайду 4

Бамбук - казковий матеріал, справжній подарунок природи. Батьківщиною бамбуку вважається гора Тайшань, центральна і найбільш шанована з п'яти священних гір стародавнього Китаю. Бамбукові шпалери. Бамбук - втілює підключення краси, ніжності та стійкості, здатності не зламатися під ударами долі.

Номер слайду 5

Красота і міцність дозволяють використовувати цей природний матеріал як для створення несучих конструкцій, так і при обробці інтер'єру. Бамбук легко і рівно колеться в поздовжньому напрямку і саме ця властивість дає можливість використовувати його у виготовленні шпалер. Сьогодні традиційні екологічно чисті матеріали знаходяться в центрі уваги, і бамбук став завойовувати популярність в тому числі і в європейських странах.

Номер слайду 6

Джутові шпалери. Джутові шпалери - це екологічно чистий матеріал. Вони відрізняються зносостійкістю, практично не вигорають на сонці, мають гарні тепло і звукоізоляційні властивості. Джутові шпалери добре приховують нерівності стін, і навіть тріщини.

Номер слайду 7

Висновки Паперові шпалери, що випускаються сучасними виробниками, відрізняються широкою різноманітністю кольорів і структур, завдяки чому можуть задовольнити навіть самого вибагливого покупця. Найпопулярнішими вважаються бамбукові і джутові шпалери. Саме їх рекомендують для високоякісної обробки всі відомі дизайнери. Їх безперечні переваги: - вони не змінюють своєї структури при наклеюванні на стіни і стелю; - виготовлені з екологічно чистого матеріалу; - рівномірно структурована поверхня таких шпалер надає стіни і стелі незвичайний вигляд.

ppt
Додано
30 січня
Переглядів
58
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку