Презентація навчального проекту з фізики для 7 класу на тему: "Рекорди швидкості серед живих істот і серед технічних пристроїв. Порівняння".

Про матеріал

Ця презентація допоможе провести урок-захист навчальних проектів у формі цікавої подорожі. ЇЇ мета поширити знання учнів 7 класу про швидкості в природі та техніці.

Зміст слайдів
Номер слайду 1

Нам потрібно все з’ясувати, тому що людство не зможе жити без істини. Без Вашої допомоги у нас нічого не вийде. Всім доброго дня! У нас, у нашому палаці, вже місяць, як триває палка дискусія. Сподіваємось, що Ви нам допоможете у вирішенні, на нашу думку, актуального питання нашого навчального проекту.

Номер слайду 2

Постановка проблеми: життя –це рух. Цікаво, а з якою швидкістю рухаються живі істоти та технічні пристрої?

Номер слайду 3

Мета проекту: поглибити свої знання з теми швидкість руху. навчитися складати план проекту. розвивати вміння створювати презентації та проводити порівняння. формувати науковий світогляд та ключові компетентності.

Номер слайду 4

Для чого ми це робимо? Щоб формувати особистісні ключові компетентності, які допоможуть нам у подальшому житті, а саме: навчитися тлумачити фізичні поняття представляти текстову інформацію в іншому вигляді визначати можливі джерела інформації, відбирати необхідну інформацію, оцінювати, аналізувати, перекодовувати інформацію використовувати знання з фізики для вирішення завдань, пов’язаних із реальними об’єктами природи і техніки використовувати сучасні цифрові технології і пристрої для вивчення фізичних явищ ставити перед собою цілі й досягати їх, вибудовувати власну траєкторію розвитку впродовж життя само-вдоскона-люватися досліджу-вати природу оцінювати власні здібності щодо вибору майбутньої професії, пов’язаною з фізикою чи технікою грамотно висловлювати власну думку планувати, організовувати, здійснювати, аналізувати та коригувати власну навчально-пізнавальну діяльність

Номер слайду 5

Як ми можемо розв’язати проблему

Номер слайду 6

Дослідити швидкість тварин Дослідити швидкість машин Дослідити швидкість механізмів Порівняти швидкості

Номер слайду 7

Що отримали?

Номер слайду 8

Як бачимо, швидкість буває різною. Проте, серед тварин жодна не може досягнути рівня деяких машин чи механізмів. Багатьом механізмам притаманна швидкість рівномірного руху. Цього не можна сказати про тварин.

Номер слайду 9

Номер слайду 10

Дякуємо Вам, любі друзі! За Вашу допомогу ми поділимося з Вами нашою Таємницею. . Люди перестають міркувати, коли перестають читати. Дені Дідро .

Номер слайду 11

Дідро Дені, письменник, філософ-просвітитель, народився 1713 р. у Франції в сім'ї ремісника. У 1732 р. став магістром мистецтв

Номер слайду 12

Мудрість

ppt
До підручника
Фізика 7 клас (Бар’яхтар В.Г., Довгий С.О., Божинова Ф.Я., Горобець Ю.І., Ненашев І.Ю., Кірюхіна О.О.; за редакцією Бар’яхтара В.Г., Довгого С.О.)
До уроку
Розділ 2. Механічний рух
Додано
4 лютого 2018
Переглядів
9285
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку