Презентація "Найрозумніші люди планети"

Про матеріал
Презентація "Найрозумніші люди планети" містить цікаву інформацію, яку можна використати під час проведення позакласного заходу.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Найрозумніші люди планети! А не задавалися Ви питанням, хто є найрозумнішою людиною в світі? Тоні Бьюзен і Реймонд Кін вирішили це з'ясувати. Цілих 20 років вони опитували людей для того, щоб в результаті скласти рейтинг десяти найбільш геніальних персон в історії людства.

Номер слайду 2

Дослідникам вдалося опитати понад сто тисяч людей з різних куточків нашої планети. Причому виявлення геніїв проводилося відразу в декількох номінаціях: Найрозумніші люди планети! - Враховувалося, наскільки новаторськими були досягнення того чи іншого «розумника». - Визначалося, чи була творчість «номінантів» багатостороннім. - З'ясовувалося, наскільки впливовою була людина в своїй сфері діяльності. - Оцінювалася універсальність відкриттів і винаходів діяча. - Крім того, аналізувалися сила, енергія, харизма геніїв, їх вплив на подальшу історію людства.

Номер слайду 3

Отже, ось вони - розумні люди планети Земля: Вільям Шекспір ​​(творець репертуару англійського театру, багатогранний і найглибший автор епохи Відродження)Йоганн Вольфганг фон Гете (німецький поет, прозаїк, драматург, філософ, натураліст і державний діяч)

Номер слайду 4

Отже, ось вони - розумні люди планети Земля: Мікеланджело (італійський скульптор, поет, мислитель, живописець, архітектор - один з титанів Ренесансу)Олександр Македонський (найбільший полководець, цар, завойовник, творець світової держави)

Номер слайду 5

Ісаак Ньютон (британський математик, механік, астроном і фізик, який відкрив закон всесвітнього тяжіння)Томас Джефферсон (третій президент Сполучених штатів Америки, один з батьків-засновників цієї держави)Леонардо да Вінчі (великий італійський художник (живописець, скульптор, архітектор) і вчений (анатом, математик, фізик, натураліст), ще один з універсальних діячів Ренесансу)Отже, ось вони - розумні люди планети Земля:

Номер слайду 6

Фідій (архітектор Афін);Альберт Ейнштейн (вчений, який заснував сучасну теоретичну фізику, і громадський діяч)Отже, ось вони - розумні люди планети Земля:

Номер слайду 7

Даний список цікавий, насамперед, тим, що він доводить: проявити геніальність можна практично в будь-якій сфері життя: у літературі, образотворчому мистецтві, архітектурі, у всіх видах науки, у військовій справі. Якщо Ви талановиті, працьовиті і вмієте підходити до своєї роботи з душею - як до єдиного і дорогому для Вас покликанням - то цілком можна сподіватися, що через деякий час саме Ви будете очолювати рейтинг найрозумніших і успішних людей всіх часів і народів. Отже, ось вони - розумні люди планети Земля: Мудрим ніхто не родився, а навчився!

pptx
Додано
9 січня 2020
Переглядів
998
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку