Презентація "Незвичайні музеї світу"

Про матеріал
У презентації я хочу розказати про незвичайні музеї світу.Якщо ви вважаєте,що походи в музеї — це завжди нудно, то вас переконають шокуючі музеї нашого світу.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Незвичайні Музеї світу Херсонська загальноосвітня школа ІІ-ІІІ ступенів №54 з поглибленним вивченням іспанської та інших іноземних мов Херсонської міської ради Презентація Вчителя вищої категорії з трудового навчання, технологій та мистецтва Моісєєвої Ірини Борисівни

Номер слайду 2

Музеї (грець.— «місце, присвячене музам», «храм муз») — це культурно-освітні та науково-дослідні заклади, призначені залучення громадян до надбань національної і світової історико-культурної спадщини. Саме у музеях можна знайти історичні документи попередніх часів, пам’ятки духовної та матеріальної культури, твори мистецтва, різнопланові колекції, зразки природних багатств тощо.

Номер слайду 3

Якщо ви вважаєте, що походи в музеї — це завжди нудно, то вас переконають шокуючі музеї нашого світу.

Номер слайду 4

Музей НЛО Увага любителям фільмів про прибульців, мисливців на НЛО, і просто землянам! Якщо ви вже приземлилися у знаменитому містечку Розуелл, штат Нью-Мексико, то напевно не пропустите одну з його головних визначних пам'яток – музей НЛО, де детально розповідається про події, що відбулися тут (події 1947 року), і наводиться багато цікавих фактів з історії дослідження інопланетних об'єктів.

Номер слайду 5

Музей Сала відкритий у 2011 році у Львові . На вході ви побачите величезне серце з сала, яке є найбільшим в світі, і потрапило у Книгу рекордів Гіннеса. Сало тут на будь - який смак аж 35 видів. Найбільш екзотичними є сало в шоколаді і роли з сала. У музеї працює сувенірна крамниця, де можна купити собі оригінальну річ на пам'ять про сало. Музей Сала

Номер слайду 6

Музей Сновидінь Музей cновидінь у Києві – науково-мистецький проект, створений за підтримки центру «Dream Projects». Ідейною основою арт-простору є таке феноменальне і загадкове явище, як сон. Однак, разом із тим, у центрі відбуваються виставки, перформенси, лекції, кіносеанси, зустрічі та спектаклі, концерти. Тут можна побачити експозиції та інсталяції, зустрітися з представниками різних культур, національностей та країн. Також левова частка діяльності присвячена галузі психоаналізу, адже 2012 року музей було акредитовано Українською асоціацією психоаналізу.

Номер слайду 7

Міжнародний музей шпигунства Міжнародний музей шпигунства має цікаву колекцію, що включає понад 600 експонатів, усе це можна подивитися в музеї шпигунства у Вашингтоні. Тут можна побачити ручки зі зникаючим чорнилом, різноманітні жучки, замасковані під різні предмети, фотоапарати і пістолети. Є також окремі зали, де можна дізнатися історії про найвідоміших шпигунів світу.

Номер слайду 8

Музей сміття Музей сміття ще один незвичайний музей, розташований в Нью-Йорку-музей сміття. Всі експонати музею були зібрані на смітниках і звалищах. Тут можна знайти все що завгодно, починаючи з невеликих картинок, дрібних брелоків, закінчуючи статуетками, світильниками і різними предметами побуту.

Номер слайду 9

Музей живих метеликів Як це чудово після довгої зими, яка ще й відкусила добрячий кавалок від весни, потрапити посеред Львова у теплий тропічний ліс, повний неймовірно красивих метеликів! Ця романтична виставка знаходиться у приміщенні історичного музею на площі Ринок. У першій кімнаті виставки розташована колекція метеликів під склом. Лялечки тропічних метеликів дуже кольорові і чудернацькі. Тут можна бачити навіть народження одного з метеликів.

Номер слайду 10

Дякую за увагу!

ppt
Пов’язані теми
Мистецтво, 9 клас, Презентації
Додано
11 січня
Переглядів
1325
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку