Презентація "Освітнє середовище , яке забезпечить необхідні умови , засоби і технології для навчання учнів , освітян , батьків не лише в приміщенні навчального закладу ."

Про матеріал

Програма інтегрованого курсу «Крок у світ професій» є результатом узагальнення та систематизації теорії та практичного досвіду формування культури співпраці учнів молодшого шкільного віку.

Змістом програми забезпечується розвиток в учнів навичок побудови стосунків між собою на принципах партнерства, ознайомлення з особливостями та метою праці представників різних професій, поєднання трудового виховання та розвитку творчих здібностей дітей. Актуальність програми визначається необхідністю проблеми вибору майбутньої професії.

Програма розрахована на 105 годин на рік ( 3 година на тиждень).

Програма адресована вчителям початкових класів, а також усім, хто цікавиться СТЕМ-освітою та питанням трудового та профорієнтаційного виховання молодших школярів.

Зміст слайдів
Номер слайду 1

Сучасне освітнє середовище,яке забезпечить необхідні умови,засоби і технології для навчання учнів,освітян,батьків не лише в приміщенні навчального закладу. Самойлова Ольга Леонідівна. Вчитель початкових класів. КЗ»Татарбунарський НВК«ЗОШ І-ІІІ ступенів школа-гімназія»

Номер слайду 2

Номер слайду 3

Номер слайду 4

Номер слайду 5

Номер слайду 6

Номер слайду 7

Номер слайду 8

Номер слайду 9

Номер слайду 10

Номер слайду 11

Номер слайду 12

Номер слайду 13

Номер слайду 14

Номер слайду 15

Номер слайду 16

Номер слайду 17

23 ОСВІТАдля покоління візуалів

Номер слайду 18

Science – наука, природничі науки23 STEMTechnology - технологіїEngineering - інженерія. Mathematics – математика

Номер слайду 19

Номер слайду 20

Номер слайду 21

Номер слайду 22

Номер слайду 23

23 Впровадження STEMв освітній процес. Початкова школаформування навичок дослідницької діяльності, але, звичайно, у формі, доступній для певного віку, психічного і ментального розвитку; закладення основ обізнаності зі STEM-галузей і професій; стимулювання інтересу учнів до подальшого опанування курсів, пов’язаних зі STEM.

Номер слайду 24

Номер слайду 25

Номер слайду 26

Номер слайду 27

Номер слайду 28

Номер слайду 29

Номер слайду 30

Номер слайду 31

Програма інтегрованого курсу «Крок у світ професій» для учнів 3 класу»Програма інтегрованого курсу «Крок у світ професій» є результатом узагальнення та систематизації теорії та практичного досвіду формування культури співпраці учнів молодшого шкільного віку. Змістом програми забезпечується розвиток в учнів навичок побудови стосунків між собою на принципах партнерства, ознайомлення з особливостями та метою праці представників різних професій, поєднання трудового виховання та розвитку творчих здібностей дітей. Актуальність програми визначається необхідністю проблеми вибору майбутньої професії. Програма розрахована на 105 годин на рік ( 3 година на тиждень). Програма адресована вчителям початкових класів, а також усім, хто цікавиться СТЕМ-освітою та питанням трудового та профорієнтаційного виховання молодших школярів.

Номер слайду 32

Номер слайду 33

Номер слайду 34

Номер слайду 35

Номер слайду 36

Номер слайду 37

Номер слайду 38

Номер слайду 39

Номер слайду 40

Номер слайду 41

Номер слайду 42

Номер слайду 43

Номер слайду 44

Номер слайду 45

Номер слайду 46

Номер слайду 47

Номер слайду 48

Номер слайду 49

Номер слайду 50

Номер слайду 51

Дякую за увагу!

pptx
Додано
3 травня 2018
Переглядів
1823
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку