Презентація "Перший раз у перший клас"

Про матеріал

Це вічне питання:

де починаються і закінчуються

обов'язки школи?

За що відповідають батьки,

а за щовчителі?

Зміст слайдів
Номер слайду 1

Перший раз у перший клас

Номер слайду 2

Номер слайду 3

Номер слайду 4

Номер слайду 5

Перелік документів для вступу до школи Копія свідоцтва про народження дитини (2 шт.)Заява на прийом учня Заява на згоду на обробку даних дитини. Копія паспорта одного з батьків. Медична карта форми 026/0 Копія ідентифікаційного номеру Файли та папери формату А-4 (по 5 шт.)Папка для файлів

Номер слайду 6

Графік прийому документів(здійснює секретар)Понеділок – п’ятниця:9.30 -12.0013.00 – 15.00 0станній день прийому документів 31 травня

Номер слайду 7

Що потрібно купити першокласнику? Канцтовари: Зошити в клітинку на 12 аркушів -10 штук;Зошити в косу лінію на 12 аркушів - 10 штук; Пенал, олівці і фломастери. В пенал повинні поміщатися простий олівець, кілька ручок, гумка, невелика лінійка, точилка. Обкладинки на зошити (зазвичай, в упаковці 10 штук);Обкладинки на підручники для 1 класу (2 упаковки);Альбом для малювання на 20 сторінок;Набір різнокольорового паперу;Набір білого картону;Набір кольорового картону;

Номер слайду 8

кулькові ручки синього кольору 5 шт;прості олівці 5 штук ;гумка 1-2 штуки;Лінійка до 20 см (повинна вміститися в пенал);Точилка з контейнером;Гуаш, акварельні фарби (на 12 кольорів);Пензлик для малювання і клею (3 + 1 шт.);Склянка-непроливайка для малювання;Пластилін на 12 кольорів;Дошка для ліплення;Стеки для ліплення (зручніше брати дошку з стеками в комплекті);

Номер слайду 9

Різнокольорові олівці 12 штук;Клей: ПВА і клей-олівець. Ножиці із закругленими кінчиками. Папка для зошитів. Папка для праці. Шкільний рюкзак або ранець Папір формату А-4 (1 пачка)

Номер слайду 10

Одяг: Шкільна форма;Біла сорочка для хлопчика, біла блузка для дівчинки - 1 для святкових заходів;Однотонні сорочки / блузки світлих відтінків 5 штук;Краватка або метелик для хлопчика;Колготки для дівчинки 5 пар + 1 пара білого кольору на свята;Темні шкарпетки для хлопчика 5 пар;Змінне взуття з натуральних матеріалів 1 пара (тканинне, шкіряне). Пам'ятай, що дитині доведеться проводити в ньому весь день, тому перевір її зручність. Сумочка для взуття. Спортивна форма. Пару футболок для фізкультури (білого кольору). Кеди або кросівки.

Номер слайду 11

Не обов'язково, але стане в нагоді: Сумка для спортивної форми;Пляшка для води з поїльником (дуже потрібна штука в теплу пору року, тому що діти постійно хочуть пити, а яка вода в кранах, ти знаєш);Маленький термос (потрібен у холодну пору року замість пляшки з поїльником).

Номер слайду 12

Майбутньому першокласнику потрібно обов'язково пройти медогляд перед школою. Яких фахівців треба відвідати? Профілактичний медичний огляд перед школою необхідний для того, щоб вчасно виявити можливі порушення здоров'я та розвитку дитини. Виходячи з медичних висновків, визначається рівень допустимих фізичних навантажень для майбутнього школяра. Наприклад, після відвідування офтальмолога стане зрозуміло, чи нормально розвивається зір і за якою партою йому буде найзручніше сидіти. А фінальний висновок педіатра дозволить визначити, в яку групу з фізкультури потрапить дитина: в основну або спеціальну. Вся інформація про стан здоров'я дитинки вноситься у спеціальний медичний бланк: форму № 026 / о.

Номер слайду 13

Яких лікарів необхідно пройти під час профілактичного медогляду перед школою?Хірург-ортопед;Офтальмолог;Отоларинголог (ЛОР);Дерматолог;Психоневролог;Стоматолог;Педіатр. Крім відвідування лікарів також знадобляться аналізи: загальний аналіз крові та сечі. У довідку про проходження медогляду також вносяться всі дані про вакцинацію дитини.

Номер слайду 14

Це вічне питання: де починаються і закінчуються обов’язки школи? За що відповідають батьки, а за що – вчителі?

Номер слайду 15

Шановні батьки!  Ми хочемо нагадати вам, що такі чарівні слова, як «доброго дня», «будь ласка», «дякую» і «вибачте», вперше впізнаються вдома.  Саме там діти вчаться бути чесними, пунктуальними і старанними, добре ставитися до друзів, поважати старших і вчителів.  Саме вдома вони вчаться бути акуратними, не говорити з набитим ротом і кидати сміття в урну.  Вдома вони також навчаються бути організованими, доглядати за своїми речами і не чіпати чужі.

Номер слайду 16

А в школі ми вчимо їх мови, математики, історії, географії, фізики, хімії та фізкультури. Батьківське виховання ми лише підкріплюємо, але не замінюємо його.

pptx
Додано
12 липня 2018
Переглядів
1350
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку