Презентація " Підставка під гаджет"

Про матеріал
Існує безліч дрібниць, які здорово допомагають у побуті. Підставка під мобільник – одна з таких.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

« Підставка під гаджет - 7 класppt_x

Номер слайду 2

Існує безліч дрібниць, які здорово допомагають у побуті. Підставка під мобільник – одна з таких. Вона допомагає легко і зручно використовувати телефон, де б ви не знаходилися: в квартирі, автомобілі, на роботі чи на вулиці. А скільки разів ви втрачали телефон під купою паперів або речей? Тримач допоможе впоратися з цією проблемою, і ваш гаджет буде завжди на виду.ppt_xppt_x

Номер слайду 3

Види підставки для телефону. Серед різноманітності мобільних аксесуарів підставка для смартфона може похвалитися великим вибором моделей від найпростіших і бюджетних до стильних і дорогих різновидів. За місцем застосування прийнято розрізняти:підставки для плоских поверхонь на кшталт стільниці;аксесуари для транспорту: автомобілів, велосипедів;універсальні різновиди. Крім стандартних власників буває:3 D підставка для телефону; круглий утримувач;аксесуар, забезпечений отвором для зарядки під час зберігання;підставка з можливістю підключити колонки і відтворити міні-кінотеатр.

Номер слайду 4

З чого зроблена підставка для телефону?Вибір матеріалів, з яких виготовляється власник для смартфона, в магазинах представлений на будь-який смак і колір. Можна вибрати як прості недорогі різновиди, так і незвичайні та оригінальні моделі з:пластику; металу;натурального дерева;тканини;паперу;кераміки.ppt_xppt_xppt_x

Номер слайду 5

До того ж, підставку для телефону багато виготовляють самостійно з найбільш незвичайних підручних матеріалів:канцелярських скріпок;зажимів;олівців;пластикових карток;пляшок;деталек лего та іншого.

Номер слайду 6

Підставка для телефону з паперу. Одним з найбільш бюджетних і креативних різновидів є підставка з паперу або картону. ЇЇ можна як вирізати, так і скласти самостійно без використання клею і ножиць. Така техніка виготовлення підставки для телефону з паперу називається орігамі. Скориставшись одним з відеоуроків, можна швидко змайструвати зручну підставку або створити самостійну технологію.

Номер слайду 7

Підставка для телефону своїми руками. Самостійно виготовити власник для смартфона можна з великої кількості підручних матеріалів. Головне - включити фантазію і не боятися експериментувати. Самостійна збірка має кілька явних переваг: ексклюзивний дизайн, економія грошей, розвиток уяви. Етапи її виготовлення гранично прості:

Номер слайду 8

Матеріали для цього проєкту: Паперові трубочки. НожиціКлей. Олівець. Покрокова інструкція

Номер слайду 9

СтиліВибираючи підставку для телефону, не забувайте про поєднанні з загальним декором кімнати. Постарайтеся підібрати унікальний стиль, який буде відповідати дизайну інтер’єру. Не забувайте про функціональності і стійкості, які є важливими параметрами для держателя. Якщо ви вирішили зробити підставку самостійно, то не бійтеся експериментувати, адже ваша фантазія допоможе створити універсальний предмет!Вашим вибором може стати один з наступних стилів: Мінімалізм підійде, якщо інтер’єр поєднує в собі простоту форм і відсутність складних елементів. Еклектика. Якщо в кімнаті змішано кілька стилів, які належать різним тимчасовим проміжкам, то виберіть стиль еклектика. Сучасний стиль призначений для стрімких людей. Якщо у вашому інтер’єрі повно прямих строгих ліній, простих кольорів (чорний, сірий, білий, чорний), багато світла, то підберіть таку ж підставку. Класичний стиль. Сюди входять дерев’яні аксесуари, які ідеально впишуться в інтер’єр з каміном, меблями з деревини, скульптурами.

Номер слайду 10

ppt_xppt_x

Середня оцінка розробки
Структурованість
5.0
Оригінальність викладу
5.0
Відповідність темі
5.0
Загальна:
5.0
Всього відгуків: 1
Оцінки та відгуки
  1. Максименко Тетяна
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
pptx
Пов’язані теми
Технології, 7 клас, Презентації
Додано
29 січня 2023
Переглядів
7289
Оцінка розробки
5.0 (1 відгук)
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку