Презентація "Початкова школо, прощавай!"

Про матеріал
Презентація "Початкова школо, прощавай!" Випуск 2020. Привітання випускникам -четвертокласникам з закінченням початкової ланки школи!
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Початкова школо, прощавай! ВИПУСК - 2020 Філія Мирогощанської ЗОШ І-ІІІ ст. в селі Липа

Номер слайду 2

Дорогі наші випускники, з закінченням початкової школи! Ми перегорнемо сторінки. Життя шкільного миті враз, Вже є усі випускниками,Але колись ішли до школи в 1 клас.

Номер слайду 3

Нехай це шкільне подвір’я залишить тільки найкращі спогади у вашій пам'яті....

Номер слайду 4

Назар. Христина. Сергій

Номер слайду 5

Шануйте вчителів, як батьків своїх бо вони навчають добру, справедливості, життєвої мудрості... Нас навчала вчителька рідний край любити,Берегти природу, ріки і поля. Нам у ріднім краю на землі цій жити,І тому найкраща всім — рідная земля!

Номер слайду 6

Наші перші кроки успішні і чудові,Ми пройшли безхмарно в радості й добрі. Ласкою зігріті, сповнені любові,Тут найкраще місце на Землі?

Номер слайду 7

Ось такими ми були...

Номер слайду 8

Діма. Таня

Номер слайду 9

Щораз у вікна школи заглядали весниІ ми підростали кожен раз на рік. В початковій школі так було чудесно. Днів у ній цікавих нам не звести лік!

Номер слайду 10

Сергій. Міша

Номер слайду 11

В початковій школі усі ми трудились,Але ж це початок тільки у житі. Хоч було нам важко, але ми учились. Труднощі долати на своїм путі.

Номер слайду 12

НастяІлля

Номер слайду 13

Ми закінчили 4-й свій клас, й інше життя вже чекає на нас... Хай пісня знову лине. Хай посмішки скрізь сяють У кожному серденьку музика лунає! Всі дружні, веселі, Радійте за нас!Ми переходимо вже в 5 клас!

Номер слайду 14

Ура! Канікули!

pptx
Додано
15 лютого 2021
Переглядів
1631
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку