Презентація «Покоління Z і Міленіали: особливості взаємодії поколінь при вихованні підлітків в умовах сучасності»

Про матеріал
В презентації коротко охарактеризовано особливості поколінь X, Y, Z та рекомендації щодо взаємодії між їх представниками у освітньому процесі.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

«Покоління Z і Міленіали: особливості взаємодії поколінь при вихованні підлітків в умовах сучасності»Підготував. Володимир Ткач. Січень 2024

Номер слайду 2

"Бебі-бумери" (приблизно 1945 – 1963 року народження)Основні риси бебі-бумерів:командний дух,ощадливість,оптимізм,патріотизм,"золоті руки",прихильність до сім'ї,віра в щасливе майбутнє та трудоголізм.

Номер слайду 3

Покоління Х (приблизно 1961 – 1981 року народження)Основні риси покоління Х: налаштовані не на колектив, а на себе;самостійні та вміють наполегливо працювати;піклуються про сьогодення,їм важливі матеріальні блага і комфорт. 

Номер слайду 4

Покоління Y або міленіали (приблизно 1982 – 2004 року народження)Основні риси "міленіалів": інфантилізм,саморозвиток,прагнення бути не таким як усі,любов до свободи,небажання сліпо підкорятися,висока самооцінка та ідеалізм.

Номер слайду 5

Покоління Z (приблизні роки народження з 2005 по теперішній час)Основні риси покоління Z:відповідальність,інтерес до екологічних проблем,здатність обробляти багато інформації,вміння виділити важливе,усвідомлення своїх бажань.

Номер слайду 6

Особливості дітей покоління Z

Номер слайду 7

При роботі з дітьми покоління Z, майте на увазі:

Номер слайду 8

Номер слайду 9

Номер слайду 10

Дякую за увагу!

pptx
Додав(-ла)
Ткач Володимир
Додано
25 лютого
Переглядів
62
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку