Презентація "Покрівля даху шифером Інструкції монтажу"

Про матеріал
Покрівля даху шифером, інструкції монтажу, які матеріали використовують, різновиди даху та матеріалів..
Зміст слайдів
Номер слайду 1

ПОКРІВЛЯ ДАХУ ШИФЕРОМ І Н С Т Р У К Ц І Я З М О Н Т А Ж У Виконав: учень 6-А класу КЗ Дергачівський ліцей №2 Карпенко Олександр

Номер слайду 2

УКЛАДАННЯ ШИФЕРУПокрівля з шиферу має пристойну вагу, тому потрібно ретельно підготувати решетування. Бруси для решетування повинні бути товщиною не менше 50-75 мм. Бруси більшої товщини деформуються, тонші - можуть поламатися.

Номер слайду 3

Звичайна відстань між горизонтальними брусами для листів шиферу стандартного розміру – 50 см. Ширина між вертикальними брусами – 37 см. Для більш довгих листів потрібні додаткові опори.

Номер слайду 4

Коли підготовка решетування закінчена, починають укладання шиферу. Починають укладати шифер знизу, в такий спосіб, щоб край із високою хвилею йшов униз.

Номер слайду 5

За допомогою цвяхів прикріплюють перший лист. Потім прибивають ще два листи біля першого. Після кріплять два листи у рядку зверху. Потім прибивають ще листок біля трьох нижніх.

Номер слайду 6

При кріпленні шиферних листів використовують спеціальні цвяхи. У них ширші капелюшки, ніж у звичайних цвяхів. Шиферні цвяхи. Цвяхи звичайні

Номер слайду 7

Знаючи прості правила монтажу, можна встановити дах. Якщо правильно і регулярно доглядати покриття, то покрівля прослужить більше 50 років незважаючи на те, що розрахована вона на термін не більше 20 років.

Номер слайду 8

ДЯКУЮ ЗА УВАГУ!

pptx
Пов’язані теми
Технології, 6 клас, Презентації
Додано
7 листопада 2023
Переглядів
130
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку