Презентація "Поняття комп'ютерної графіки. Програма для створювання та змінювання графічних зображень"

Про матеріал

Комп'ютерна графіка -

це наука, яка вивчає методи і засоби створення та опрацювання зображень за допомогою програмно-апаратних обчислювальних комплексів.

Ілюстрації в книжках, рекламні ролики, музичні кліпи, анімаційні фільми, комп'ютерні ігри, конструкторські розробки — все це створено з використанням комп'ютерної графіки.

Для роботи з комп'ютерною графікою призначені графічні редактори. Це комп'ютерні програми, які надають можливість створювати й редагувати зображення та зберігати їх для подальшого використання.

Зміст слайдів
Номер слайду 1

Поняття комп'ютерної графіки. Програма для створювання та змінювання графічних зображень

Номер слайду 2

Розгадайте ребус. ГРАФІКА

Номер слайду 3

Графічне зображення

Номер слайду 4

Комп’ютерна графіка — це наука, яка вивчає методи і засоби створення та опрацювання зображень за допомогою програмно-апаратних обчислювальних комплексів.

Номер слайду 5

Комп'ютерна графікаІлюстрації в книжках, рекламні ролики, музичні кліпи, анімаційні фільми, комп’ютерні ігри, конструкторські розробки — все це створено з використанням комп’ютерної графіки.

Номер слайду 6

Комп'ютерна графіка. Для роботи з комп’ютерною графікою призначені графічні редактори. Це комп’ютерні програми, які надають можливість створювати й редагувати зображення та зберігати їх для подальшого використання.

Номер слайду 7

Комп'ютерна графіка

Номер слайду 8

pptx
Додано
2 липня 2018
Переглядів
4886
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку