Презентація "Поняття про 3D-друк "

Про матеріал
Навчальна презентація з теми Поняття про 3D-друк. Мета: створити з учнями анімацію тривимірної моделі в Blender, ознайомити учнів із поняттям 3D-друк. Формувати вміння виділяти головне, актуалізувати, конспектувати, порівнювати, зіставляти. Забезпечити диференційований підхід. Установити зв'язки між засвоєними та новими знаннями. Формувати групи компетентностей: соціально-трудову, інформаційну, загальнокультурну, соціально-трудову, уміння вчитися.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Поняття про 3 D-друк

Номер слайду 2

3 D-друк — одна з форм технологій адитивного виробництва, де тривимірний об'єкт створюється шляхом накладання послідовних шарів матеріалу (друку, вирощування) за даними цифрової моделі.

Номер слайду 3

Друк здійснюється спеціальним пристроєм — 3 D-принтеромякий забезпечує створення фізичного об'єкта шляхом послідовного накладання пластичного матеріалу на основі віртуальної 3 D-моделі.

Номер слайду 4

Застосування 3 D-принтерів. Почнемо з найпростішого – в побуті. Маючи 3 D-принтер можна надрукувати майже будь-яку дрібницю з пластику. Наприклад, частинки зламаних деталей до побутової техніки, меблів або ж господарських речей;невелику іграшку; елемент декору з простим дизайном, чи з супер складним та багатьма рухомими елементами і в декількох кольорах.

Номер слайду 5

Модна індустрія. Дизайн, мистецтво та архітектура. Будівництво. Медицина. Автомобілебодування. Авіабудування. Ракетобудування

Номер слайду 6

1. Що таке адитивні технології?2. Де застосовують 3 D-принтери?3. Які є принципові технології 3 D-друку?4. Які адитивні технології розрізняють?5. Що потрібно для друку 3 D-моделі?6. У якому році придумали термін "3 D-друк"?

Середня оцінка розробки
Структурованість
4.0
Оригінальність викладу
3.0
Відповідність темі
4.0
Загальна:
3.7
Всього відгуків: 1
Оцінки та відгуки
  1. Ткаченко Валентина
    Загальна:
    3.7
    Структурованість
    4.0
    Оригінальність викладу
    3.0
    Відповідність темі
    4.0
pptx
Додано
4 квітня 2021
Переглядів
14691
Оцінка розробки
3.7 (1 відгук)
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку