Презентація. Портфоліо

Про матеріал
Портфоліо дозволяє педагогу проаналізувати, узагальнити і систематизувати результати своєї роботи, об’єктивно оцінити свої можливості та спланувати дії з подолання складнощів і досягнення більш високих результатів, зміщуючи акцент з оцінки на самооцінку.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Портфоліо вчителя початкових класів Осадчої Марини Іванівни

Номер слайду 2

Запрошую Вас у свій маленький, але світ

Номер слайду 3

Осадча Марина Іванівна. Дата народження - 06.06.1991 Освіта – вища. Закінчила у 2014 році Комунальний заклад «Харківська гуманітарно -педагогічна академія» Харьківської обласної ради і отримала вищу освіту за спеціальністю «Початкова освіта» та здобула кваліфікацію організатора початкової освіти; вчителя початкової школи. Загальний стаж роботі – 6 років. Курси підвищення кваліфікації пройшла в 2016 році

Номер слайду 4

Педагогічне кредо: У кожної людини є сонце, тільки його не треба гасить.

Номер слайду 5

Педагогічна тема: «Розвиток творчого мислення в учнів початкових класів шляхом використання новітніх інформаційних технологій на різних етапах уроку математики»

Номер слайду 6

Шляхи удосконалення знань:впровадження елементів сучасних освітніх технологій;активізація мовної діяльності учнів;опанування ними монологічного та діалогічного мовлення, правил мовної поведінки;розвиток вмінь послідовно і грамотно висловлюватися в усному і писемному мовленні;

Номер слайду 7

виховання в учнів громадської позиції і високих моральних якостей на прикладах життя митців та героїв їх творів;розвиток читацьких умінь та виховання культури читання.

Номер слайду 8

Форми і методи роботи. Робота в парах, у малих групах; використання інтерактивних прийомів «Коло ідей», «Акваріум», «Асоціація», «Мікрофон», «Навчаючи - навчаюсь», «Мозковий штурм», «Незакінчені речення», «Ажурна пилка”;вправи «Лови помилку», «Свої приклади», «Дружня порада», «Створи символ» ; сенкан; інтерв'ю з письменником чи героєм;вернісаж ілюстрацій до твору; рольова гра та ін.

Номер слайду 9

Науково-методична діяльність Навчальна. Виховна. Творча. Методична . Дослідницька .

Номер слайду 10

Номер слайду 11

Номер слайду 12

Номер слайду 13

Номер слайду 14

Номер слайду 15

Номер слайду 16

Номер слайду 17

Номер слайду 18

Номер слайду 19

Номер слайду 20

Номер слайду 21

Номер слайду 22

Номер слайду 23

Номер слайду 24

Номер слайду 25

Номер слайду 26

Номер слайду 27

Номер слайду 28

Мій клас – майстерня творчості

Номер слайду 29

Номер слайду 30

Номер слайду 31

Мої досягнення. Участь у Всеукраїнських та Міжнародних конкурсах Учитель рокуІнтернет ресурси. Діти займають призові місця Всеукраїнських та Міжнародних конкурсах Соняшник Гіліантус. Крок до зірок

Номер слайду 32

Виконання функцій класного керівника Як класний керівник приділяю багато уваги формуванню та розвитку колективу. Учні класу активні в суспільному житті класу та школи, систематично приймають участь у шкільних виступах художньої самодіяльності, конкурсах. Дуже полюбляють учні подорожі та екскурсії, після яких залишаються незабутні враження.

Номер слайду 33

ЗОЛОТІ ПРАВИЛА КЛАСНОГО КЕРІВНИКА Учитель має бути особистістю, привабливого для дітей. Учитель повинен викликати любов і повагу дітей до себе, якщо він сам любить, поважає кожну дитину та піклується про неї, у стосунках із нею чесний та відвертий. Учитель має бути відвертим у стосунках з усіма учнями. Учитель має бути веселим, жартівливим. Учитель повинен раціонально використовувати свій час. Учитель має бути доброзичливим. Учитель має постійно вдосконалюватися, розширювати свій кругозір. Гасло вчителя: “Пізнай самого себе і допоможи в цьому своїм учням”. Учитель повинен реалізувати індивідуальний підхід до дтини, вміти її вислухати. Класний керівник має створити учнівський колектив, у якому панують доброзичливі стосунки. Педагог повинен приймати тільки обдуманні рішення. Учителеві слід любити й захищати дитину, поважати її почуття. Учителеві необхідно виховувати в дітей самодісципліну.

Номер слайду 34

З досвіду Початкова школа – це перша сходинка, на яку стають шестирічні школярі, піднімаючись все вище і вище на шляху до знань і до майбутньої професії. Спогади про першу вчительку, про шкільних друзів, про дзвінкі перерви, екскурсії, різні конкурси будуть все життя зігрівати вже дорослих людей, які досягли вже чогось у житті. Тому так важливо в молодшому шкільному віці закласти в дитину тягу до знань, відчуття шкільного співтовариства, почуття довіри і поваги до дорослих наставників. Ось чому на вчителеві початкових класів лежить особлива відповідальність за успішне шкільне майбутнє маленьких учнів.

pptx
Додано
26 березня 2019
Переглядів
714
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку