Презентація "Портфоліо дитини з ООП"

Про матеріал
Зразок портфоліо для дитини з особливими освітніми потребами. Під час розробки презентації використовували мережу Інтернет.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Портфоліо здобувача освіти НУШ______________ ліцею____________ сільської ради ПІ

Номер слайду 2

Візитка

Номер слайду 3

Так мене називають: Квіточка, Сонечко, Доця, Золотце Домашня адреса: Дата народження: 14 березня. Зріст: 1.30 Вага: 38 Знак зодіаку: риби. Моя матуся: Мій татусь: Мої братики та сестрички:

Номер слайду 4

Значення іменіІм'я _____ належить розумній, енергійній і самодостатній дівчині. Жіноче ім'я _______ популярне у всьому світі і має довгу історію. ______ називали багатьох дівчаток зі знатних і королівських сімей. Українські батьки також часто вибирають це красиве ім'я для новонароджених дівчаток.Ім'я утворене від імені римської богині Місяця і полювання ____ . У перекладі з перської мови воно означає "посланниця благодіяння і здоров'я". Інший варіант перекладу - "божественна". Маленька ______ - дуже добра дівчинка, вона ніколи не ображає інших і любить допомагати старшим. _____________ росте енергійною, цікавою і відкритою дівчинкою. У будь-якій компанії вона придумує нові ідеї. ________ любить рухливий відпочинок і активні ігри. Вона часто пустує з друзями, але завжди знає коли зупинитися. ____ відрізняється щирістю, доброзичливістю і вразливістю. Вона досить слухняна і поважає своїх батьків, але занадто балувати її не варто.

Номер слайду 5

Моє майбутнє:

Номер слайду 6

Моє корисне дозвілля. Я люблю…Моя улюблена іграшка: Лялька Лола. Моя улюблена книга: Казки народів світу. Моя улюблена казка: Попелюшка. Моя улюблена пара року: Весна. Моя улюблена пісня: «Ой у лузі червона калина». Моя улюблена тваринка: Собачка Буня.

Номер слайду 7

Моя сім’я

Номер слайду 8

Номер слайду 9

Мої друзі

Номер слайду 10

Номер слайду 11

Кращі події шкільного життя

Номер слайду 12

Назва події

Номер слайду 13

Сходинки зростання

Номер слайду 14

Фото від першого класу і далі

Номер слайду 15

Творча скринька

Номер слайду 16

Фото робіт (написання листа Святому Миколаю, виготовлення привітальних листівок, малювання малюнків.)

Номер слайду 17

Мої досягнення

Номер слайду 18

Фото навчальних досягнень та свідоцтв.

Номер слайду 19

Навчаємось дистанційно

Номер слайду 20

Мої захоплення

Номер слайду 21

Працюємо з асистентом

Номер слайду 22

Мудрі порадники

Номер слайду 23

ПІП(класовод)Намагайся якомога більше робити для себе. Роби всяку справу старанно, але не на показ. Не відкладай на завтра те, що можна зробити сьогодні. Почату справу доводь до кінця, якою б важкою вона не була. Поважай старших. Ніколи не занепадай духом при невдачі, шукай вихід і шляхи до перемоги.

pptx
Додано
31 жовтня 2023
Переглядів
3370
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку