Презентація. Портфоліо вчителя історії .

Про матеріал
Портфоліо вчителя історії. Презентція власного педагогічного досвіду з використання сучасних методів та прийомів роботи.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Грушівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступеня. Портфоліо Вчителя історії та правознавства. Москаленко Ольги. Володимирівни Москаленко О. В.

Номер слайду 2

Загальні відомості. Москаленко О. В.

Номер слайду 3

Службові відомості. Місце навчання. Кваліфікація за дипломом. Спеціальність за дипломом. Місце роботи. Посада. Педагогічний стаж. Педагогіка і методика середньої освіти. Історія. Криворізький державний педагогічний університет. Вчитель історії і географії. Організатор краєзнавчо-туристичної роботи. Грушівська Загальноосвітня школа І-ІІІ ступеня. E-mail:len. School1-3@meta.ua. Вчитель історії та правознавства.7 років та 11 місяців. Москаленко О. В.

Номер слайду 4

Результати педагогічної діяльності Москаленко О. В.

Номер слайду 5

Москаленко О. В.

Номер слайду 6

Результати успішності учнів у районній олімпіаді з історії за 2015-2016 навчальний рік. Москаленко О. В. Завдякинаполегливійпраці!!!

Номер слайду 7

Наукова-методична діяльність вчителя. Методична проблема: Активізація пізнавальних інтересів на уроках історії при застосуванні інтерактивних методів навчання. Освіта XXI ст. – це освіта для людини” – так наголошується в концепції середньої загальноосвітньої школи. Тому головну мету навчання я вбачаю у формуванні суб’єкта – учня; його особистості, що навчається отримувати знання. Виходячи з цього, я надаю короткий опис тих методів, за допомогою яких можна розвивати активну форму діяльності учнів: Москаленко О. В.

Номер слайду 8

Складання схем-таблиць. Моделювання ситуації за даним алгоритмом. Атака на вчителя.Історичні комікси. Складання гіпотетичного прогнозу розвитку країни. Проектна робота. Практична робота. Москаленко О. В.

Номер слайду 9

Москаленко О. В

Номер слайду 10

Позаурочна діяльність вчителя. Виховна мета:виховувати гідного громадянина засобамигромадянської освіти. Розвиток творчих здібностей через залучення учнів допошуково-дослідницькоїдіяльності. Підготовка та проведення свят,вечорів тапрезентацій. Акція «Допоможи солдату»Гра «Що?Де?Коли?»День Виши-ванки. Флеш-мобдо Дня Європи. Зустріч з вете-ранами ВВв. Москаленко О. В

Номер слайду 11

КВК «Історичний» 7 клас. Тиждень історії та права«Ти людина - значить маєш права». Москаленко О. В. Роботи дітей. Презентація

Номер слайду 12

Навчально-матеріальна база кабінету. Мій кабінет – творча майстерня. Запрошую до спілкування!!!

pptx
Додано
26 жовтня 2023
Переглядів
486
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку