Презентація "Потяг до Перемоги"

Про матеріал
Дитині варто розповідати про те, що відбувається у країні й місті та використовувати слово «війна». Називати війну – війною. Про війну говорити варто, але не забувати водночас робити оптимістичні акценти.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

ПОТЯГ ДО ПЕРЕМОГИВИСТОЯЛИ – ПЕРЕМОЖЕМО!

Номер слайду 2

Ми живемо у світлому краю,У вільній незалежній Україні. Наснагу тут плекаємо свою,І небеса над нами сині-сині. Усе в нас є: озера і ліси,Степи і гори, ріки і долини,Моря і море вічної краси,Усе для щастя і життя людини…. АЛЕ…

Номер слайду 3

24 лютого 2022 року почався воєнний напад Росії на Україну. Російські війська здійснили масовану ракетну атаку по всій території України .

Номер слайду 4

На захист України встали ЗСУ, Національна гвардія, прикордонники, поліція, і звичайні люди, які стали до лав територіальної оборони. Кожен, хто став на захист України – герой!

Номер слайду 5

Але за ці роки українці стали сильніші. Ці роки навчили нас цінувати нашу країну. Допомагати один одному і вірити у Перемогу!

Номер слайду 6

1. Піклуйтеся про себе та близьких.2. Допомагайте волонтерам, переселенцям, ЗСУ всім, чим можеш.3. Добрі слова допомагають у важку годину.4. Навчайтеся, розвивайтеся.5. Переходьте на українську.6. Слухайте українські пісні, читайте українські книжки. ЯК МИ МОЖЕМО ДОПОМОГТИ УКРАЇНІ У ВАЖКІ ЧАСИ

Номер слайду 7

Найголовніше пам’ятайте завжди, що…

Номер слайду 8

Дякуємо усім, хто стоїть на захисті нашої Батьківщини!Дякуємо, що бережете рідну країну від ворога!

Номер слайду 9

Збройні Сили України – це серце - українського народу, яке б'ється за його свободу. Разом ми - нездоланна сила.

Номер слайду 10

Ми щиро віремо у перемогу України ! Все буде Україна ! Слава Україні!

Номер слайду 11

І буде мир...І вишні зацвітуть. У рідному моєму краї. Лелеки добру звістку принесуть:"Кінець війні, ми ворога здолали!"І на світанку вмиється Земля. Ранковою холодною росою.І буде чути пісню солов'я,А не ревіння літаків над головою.

Номер слайду 12

Підніметься з руїн моя країна,Бо мужності такої світ не знав. По силі духу ти одна така єдина. Повернемось до мирного життя!

Номер слайду 13

Україною курсує «Потяг до перемоги»«Потяг до перемоги» – це проєкт із важливим повідомленням про те, що Україна знає своїх героїв в обличчя, пишається ними і дякує за їхні щоденні подвиги».

Номер слайду 14

МАЛЮЄМО ПОТЯГ ПЕРЕМОГИ

Номер слайду 15

МАЛЮЄМО ПОТЯГ ПЕРЕМОГИПЕРЕМОГА

Номер слайду 16

Хай буде мир віднині і довіку!Хай буде мирй замовкнуть війни злі.

pptx
Додано
23 лютого
Переглядів
122
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку