Презентація "Повороти на лижах"

Про матеріал
Цей навчальний матеріал може пригодитись не тільки вчителям, ай студентам.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Повороти на лижах

Номер слайду 2

Поворот на місці переступанням виконується за командою: на пра - во, на лі – во!По цій команді учні при піднімає носок правої лижні(лівої лижні) та не відриває п’ятки від снігу, переставляють лижню на пів кроку в право, після того приставляють ліву ногу до правої.

Номер слайду 3

Таких переспапань робиться стільки, скільки потрібно для виконання повороту, палки при цьому приставляються звісно ж до лижів.

Номер слайду 4

Крім повороту на місці переступанням навкруги п’яток є спосіб повороту на місці переступанням навкруг носків. Цей поворот трішки важчий, тому спочатку потрібно провести підготовчі вправи: Стоячи на місці, піднімати то праву то ліву лижню так,щоб носок лижні зупинився на снігу; підняти задій кінець лижні, відводити його і ставити на місце.

Номер слайду 5

Для виконання поворотів на місці переступанням учнями довжини стоять в розімкненій шерензі.

Номер слайду 6

Щоб учнів, які находяться в строю з лижами, організовувати для проведення метання, ігор без лиж, загально розвиваючих та інших вправ, дається команда: ‘’ Лижі положити !’’ За цією командою потрібно зробити крок лівою ногою вперед та правою рукою положити лижі на сніг. Після того ліва нога нога призупиняється назад і приймається основна стійка.

Номер слайду 7

Команда ’’ лижі взяти! ‘’ виконується так як і ‘’ Лижі положити ’’,але учні повинні взяти лижі.

ppt
Додано
22 вересня 2022
Переглядів
306
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку