Презентація"Повторення таблиць множення 2-5"

Про матеріал
Ознайомлення дітей з дією множення. Встановлення взаємозв*язку з арифметичною дією множення та додавання.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Повторення таблиць множення 2-5 Повторення таблиць множення 2-5

Номер слайду 2

вересня. Класна робота12+ 65=97-35=62-45=Усне обчислення34+59=93-66=26+47=

Номер слайду 3

2+2+2+2=2∙4=

Номер слайду 4

1991 рік є важливою датою в історії взуття, тому що цього року, на кордоні Австрії та Італії археологи виявили природно муміфікованого чоловіка на ім’я Етці з кам’яного віку, який помер приблизно за 3300 років до нашої ери. Цей альпійський мандрівник був у взуті з оленячої шкіри з підошвою з ведмежої шкіри. Не існує певної пари взуття, що позначає початок історії взуття. Це пов’язано з тим, що для різних кліматичних умов було дуже різне взуття, а в різних регіонах використовувалися різні матеріали для взуття. У північних регіонах взуття робили з товстої шкіри і утеплювали хутром і сіном. Тим часом, в південних регіонах в основному були сандалі з пальмового листя або папірусу. Незважаючи на клімат, людям було потрібне взуття для захисту ніг від природних зовнішніх впливів.

Номер слайду 5

Сенкан. Черевики. Зручні,модніОберігають,гріють,тішать. Взуття

Номер слайду 6

Руханка. Черевички одягну,нахилюся низько. В них шнурівки зав ’яжу,щоб тримались міцно. Ніжки вправно тупотять,не стоять на місці,В черевичках дуже зручно лівій й правій ніжці.

Номер слайду 7

МНОЖЕННЯ — це додавання однакових доданків. Перше число показує, який доданок повторюється, а друге — скільки разів повторюється цей доданок. 2 + 2 +2+2=2∙4 Знак дії множення: • або х. Вираз 2 • 4 можна прочитати так: 2 повторюється чотири рази. 2 помножити на 4. По 2 взято чотири рази. 2 збільшити в чотири рази.

Номер слайду 8

Числа під час множення називаються так: 2∙4 = 8 Множник ∙ Множник = Добуток. Запиши вирази. 1. Перший множник 4, другий — 3. 2. Знайти добуток чисел 3 і 8. 3. Знайти добуток чисел 4 і 5. 4. Перший множник 5, другий — 8

Номер слайду 9

Запиши вирази, знайди їх значення. 1. Скільки ніжок у чотирьох стільців? 2. Скільки сторін у чотирьох прямокутниках? 3. Скільки лап у шести кошенят?Запиши вирази, знайди їх значення. 1. Скільки ніжок у чотирьох стільців? 2. Скільки сторін у п'яти квадратів? 3. Скільки лап у шести кошенят?

Номер слайду 10

Номер слайду 11

pptx
Додав(-ла)
Фурманюк Юлія
Пов’язані теми
Математика, 3 клас, Розробки уроків
НУШ
Додано
21 вересня 2022
Переглядів
661
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку