Презентація позакласного заходу "Правила життя від видатних людей"

Про матеріал
Презентація підготовлена на основі матеріалів про життя і здобутки Білла Гейтса. Інформація націлює слухачів на досягнення успіху у житті через наполегливість, знання, вміння і постановку перед собою реальної мети.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Секрети професійного успіху і правила життя від видатних людей. Розроблено: Шелепук В. Г.

Номер слайду 2

Номер слайду 3

Насолоджуйтеся тим, що ви робите і ви ніколи в своєму житті не будете працювати. Про наполегливість

Номер слайду 4

Про лідерство. Світ очікує від тебе якихось досягнень, перед тим як прийняти до уваги твоє відчуття власної гідності.

Номер слайду 5

Про Стіва Джобса. Стів і я – ми були дуже різними. Але обидва добре вміли відбирати людей. У нас була суперенергія, і ми суперважко працювали

Номер слайду 6

Про технологіїЦе приголомшливо – зі світу, де про комп'ютери мало що чули і вони були дуже складними, ми потрапили в світ, де їх використовують кожен день. Це мрія, яку я хотів здійснити.

Номер слайду 7

Про можливостіКожна робота вимагає від вас віддачі та наполегливості. Білл Гейтс закликає використовувати усі можливості, які дає вам життя.

Номер слайду 8

Про відпочинок. Коли мені було двадцять, я ніколи не дозволяв собі вихідних. Працювати, працювати і ще раз працювати – його установка. Відпочинок він вважає ознакою слабкості

Номер слайду 9

Про бізнес. Бажання бути першим завжди і всюди, робити все краще за інших – ця риса властива Біллу Гейтсу з дитинства. Більш ніж на 80% всіх персональних комп'ютерів встановлено програмне забезпечення Microsoft.

Номер слайду 10

Мільярдер повідомив, що не залишить своїм дітям свого спадку, так як з цього нічого хорошого точно не вийде. На його думку, вони повинні працювати і самі домогтися всього в житті.

Номер слайду 11

Білл Гейтс навіть отримав лицарський титул від самої королеви Єлизавети, але незважаючи на це, він не має права використовувати приставку «Сер», так як він має американське громадянство, а не британське.

Номер слайду 12

Правила життя

Номер слайду 13

Простота – складна штука. Гроші швидко виявляють своє безсилля, як тільки бажання людини стосуються області почуттів. Знання - головний інструмент управління.

Номер слайду 14

У моїх дітей, звичайно, буде комп'ютер. Але насамперед вони отримають книги. Життя стає набагато веселішим, якщо підходити до всіх його викликів творчо. Насолоджуйтеся тим, що ви робите і ви ніколи в своєму житті не будете працювати.

Номер слайду 15

Приємно святкувати свій успіх, але більш важливим є вміння виносити уроки зі своїх провалів. Я зачісуюся щоразу перед тим, як надіслати елeктронний лист, оскільки сподіваюся виглядати привабливо. Я завжди виберу ледачого робити важку роботу, тому що він знайде легкий шлях її виконання.

Номер слайду 16

Успіх - кепський вчитель. Він нічому не навчає. Він паморочить голову. Він ненадійний. Він лише переконує розумних людей у тому, що вони не можуть програти. Світу наплювати на твоє самовідчуття і самоповагу. Світ очікує від тебе яких-небудь досягнень, перед тим як прийняти до уваги твоє почуття власної гідності.

Номер слайду 17

Ми пояснюємо людям, що, якщо ніхто не сміявся хоча б над однією з їх ідей, можливо, вони недостатньо творчо підходять до роботи Будьте ввічливі з бовдурами. Швидше за все, в кінцевому підсумку, ви будете працювати на одного з них. Не всі мрії збуваються. Ось я, наприклад, у дитинстві мріяв стати кухарем, але не склалося.

Номер слайду 18

Я боюся зазнати поразки. Це абсолютно точно. Щодня, коли я приходжу в офіс, я запитую себе: ми все ще добре працюємо? Чи випередив хто-небудь нас? Величезне багатство йде поруч з великою відповідальністю, зобов'язаннями поділитися з суспільством і забезпечити найкращий розподіл цих коштів тим, хто їх потребує.

Номер слайду 19

5 мотивуючих цитат Білла Гейтса

Номер слайду 20

Життя, як правило, ми самі собі «оформлюємо» в залежності від нашого вибору. Звичайно, є й несподівані речі, які можуть зірвати наші мрії. Але ми можемо контролювати те, на чому зосереджувати свою увагу, щоб досягти своїх заповітних бажань. 1. Сфокусуйтесь

Номер слайду 21

У мене дійсно було багато цілей, коли я був дитиною, і я думаю, що багато з них я досяг через те, що мав можливість багато читати. Уяву, яка може представити абсолютно новий набір можливостей, потрібно підживлювати. Читання – компас для вашого майбутнього2. Підживлюйте свій розум

Номер слайду 22

Якщо ми не бачимо результатів від наших зусиль в дуже короткі терміни, ми схильні ці зусилля припиняти. Білл Гейтс рекомендує з мужністю пройти важкі часи на початку і не дозволяти собі відмовитися від мети занадто рано.3. Дисципліна

Номер слайду 23

Не порівнюйте себе ні з ким в цьому світі… якщо ви це робите, – ви ображаєте самого себе. Нам судилося бути тут і саме тим, що ми приносимо в цей світ. Не слухайте голос страху і заздрості, а радійте своїм успіхам!4. Будь самим собою

Номер слайду 24

Кожен раз, коли ви в змозі допомогти кому-небудь ще – ваш обов’язок допомогти. Кожна посмішка, кожен добрий вчинок, кожні обійми, кожна добра думка повертається безпосередньо до вас, помножена на 10. Що ми даємо іншим – ми даємо собі. 5. Жертвуйте

Номер слайду 25

Запорука успіху — твердість і впевненість у тому, що ви робите

Номер слайду 26

!!! Припиніть шукати виправдання за те, хто ви і де ви. Важливим є лише те, що ви робите. Усе. Великі вчинки. Малі вчинки. Навіть те, що вас дратує. Важливо те, що ви гаєте час. Важливо те, що ви звинувачуєте інших у своїх невдачах. Важливо те, що ви іноді лінуєтесь. Усе це важливо, бо досягнення цілей відіграє ключову роль.І саме тоді, коли ви припините шукати виправдання, ви станете на шлях, який веде до мети. На шлях, яким прямувала кожна велика людина.

Номер слайду 27

Шлях до успіху іноді досить довгий: Вінстон Черчилль провалився в шостому класі й програвав усі вибори, на яких балотувався, але врешті був обраний прем’єр-міністром Англії в 62 роки. Альберт Ейнштейн не розмовляв, доки йому не виповнилось чотири роки, не вмів читати до семи і був виключений зі школи. Зрештою він зробив революцію у фізиці завдяки теорії відносності.

Номер слайду 28

Стена Сміта не взяли на тенісний матч Кубка Девіса у ролі хлопчика, який підбирає м’ячі, тому що він був «занадто незграбним». Він виграв вісім розіграшів Кубка Девіса і вважається одним із найкращих парних тенісистів усіх часів. Ван Гог продав лише одну картину за своє життя, і ту сестрі свого друга за 50 доларів. Але він намалював понад 800 шедеврів, сім із яких разом коштують зараз майже мільярд доларів.

Номер слайду 29

Лев Толстой був виключений з юридичного навчального закладу, адже його професори визнали як студента «непридатним до навчання». Він став одним із найвідоміших письменників світу. Джону Крізі не пощастило в продажах, офісній роботі, фабричному виробництві та письменництві. Він отримав 754 відмови від видавців. Він написав понад 600 романів і вважається одним із найвидатніших письменників детективного жанру.Їх об’єднувала одна важлива риса – впевнено іти до мети!!!

Номер слайду 30

Кожен ранок починай з перемоги!Над своєю лінню, над своїми страхами! Попереду - чудове життя!

pptx
Додано
10 січня 2022
Переглядів
298
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку