Презентація "Позитивне ставлення до навчання"

Про матеріал
Роль першого уроку з предмета у формуванні позитивного ставлення учнів до навчання
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Роль першого уроку з предмета у формуванні позитивного ставлення учнів до навчання

Номер слайду 2

Викладання - велике мистецтво,яке вдосконалюють усе життя. Майстерність учителя формується за допомогою багатьох факторів. І найголовніший з них - спілкування з кожним учнем.

Номер слайду 3

Щоб спілкування було продуктивним, треба з самого першого уроку сформувати в учнів позитивне ставлення до навчання взагалі й до конкретного предмета зокрема.

Номер слайду 4

 Щоб заохотити дітей до навчання створюють ситуацію успіху: Це дуже важливо, і в тебе неодмінно вийде... Саме ти можеш це гарно зробити... Я впевнена, що наступного разу ти це зробиш ще краще. Це зовсім не складно, навіть якщо не вийде - нічого страшного.

Номер слайду 5

Для того, щоб учні вчилися із захопленням, кожен урок зроби цікавим для дітей. в основі покладено принцип навчання у співпраці. Дати змогу школярам нести відповідальність за спільну діяльність; створювати ситуації, щоб діти працювали по черзі, слухали один одного; Організовувати роботу дітей у парах, групах, щоб вони мали змогу обмінюватися думками, знаннями, ідеями.

Номер слайду 6

Чередувати наочність з фрагментами відео та аудіо матеріалів, що також зацікавлює учнів у навчанні. Кожен раз завдання та матеріали підбирати з урахуванням рівня цікавості та новизни. Таким чином, кожного разу учні з нетерпінням очікують чогось новенького та цікавенького.

Номер слайду 7

пізнавальні ігрияк метод стимулювання інтересудо навчання

Номер слайду 8

 Дати учням відчути радість праці, щастя успіху в навчанні, осмислити цінність навчання —найперше завдання, бо успіх у навчанні — єдине джерело внутрішніх сил дитини, що породжує енергію боротьби з труднощами, бажання вчитися. ВИСНОВОК

Номер слайду 9

Дякуємо за увагу

pptx
Пов’язані теми
Географія, Інші матеріали
Додано
31 березня 2020
Переглядів
989
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку