Презентація " Правила купівлі, обробки і зберігання харчових продуктів. Перша допомога при харчових отруєннях".

Про матеріал
ознайомити здобувачів освіти з порушеннями слуху з наслідками неправильного харчування, причинами й симптомами харчового отруєння; вчити аналізувати інформацію на упаковках харчових продуктів, запобігати харчовим отруєнням; розвивати вміння правильно і своєчасно надавати допомогу й самодопомогу в разі харчових отруєнь; виховувати бажання дотримувати правил здорового харчування.
ppt
Пов’язані теми
Основи здоров’я, 6 клас, Презентації
Інкл
Додано
14 січня 2023
Переглядів
754
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку