Презентація "Правила перевезення маленьких дітей у легковому автомобілі"

Про матеріал
Презентація "Правила перевезення маленьких дітей у легковому автомобілі" розкаже вам про правила перевезення малих дітей у легковому автомобілі.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Правила перевезення маленьких дітей у легковому автомобіліВиконав учень 7 А класу

Номер слайду 2

Діти до 12 місяців. У перші місяці життя малюки краще використовувати автомобільну люльку. Це особливий пристрій для найменших. Виріб представлений у різних категоріях залежно від ваги. Зазвичай це до 10, до 15 і до 20 кг. Плюс колиски в тому, що дитина розташована горизонтально, а значить, виключено навантаження на хребет і в цілому вдається досягти високої безпеки. Автолюльку можна ставити на задньому сидінні, але враховуйте, що вона займає одразу два місця. А також можна розташовувати спереду, але обов'язково спиною до руху.

Номер слайду 3

Діти віком 1 – 7 років. Дітей віком від 1 до 7 років можна перевозити тільки в салоні легкового або в кабіні вантажного транспортного засобу. Причому обов'язково потрібно використовувати автомобільне дитяче крісло, спеціальні ремені безпеки або утримуючу систему ISOFIX. Причому підбір утримуючого пристрою повинен проводитися з урахуванням двох факторів. Перший – вік дитини, другий – маса тіла.

Номер слайду 4

Діти віком від 7 до 12 років. Діти від 7 до 12 років аналогічно можуть їздити лише у салоні легкового автомобіля або в кабіні вантажного. Неприпустиме перевезення у вантажному відсіку транспортних засобів. Щоб домогтися безпеки, знадобляться спеціальні ремені безпеки або автокрісла. При використанні якогось із цих пристроїв з урахуванням віку та ваги дитини можна перевозити і на передньому сидінні. В інших випадках буде штраф.

Номер слайду 5

Завжди дотримуйтесь правил правил дорожнього руху і користуйтеся автомобільним кріслом для безпеки вашої дитини.

pptx
Додав(-ла)
Кирилов Назар
Додано
19 жовтня 2022
Переглядів
808
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку