До закусок відносять:
____________________________________________________________________________________________________________________________
____________________________________________________________________________________________________________________________ ___________________________________________________________________________________________________________________________.
Опишіть значення бутербродів та салатів у харчуванні людини.
________________________________________________________________________
_________________________________________________________________________
___________________________________________________________________________________________.
Що є характерною особливістю гарячих закусок?
___________________________________________________________________________________________________________________________
____________________________________________________________________________________________________________________________ ____________________________________________________________________________________________________________________________
Як подають бутерброди та салати?
___________________________________________________________________________________ ___________________________________________________________________________________ _________________________________________________________________________________.
Дайте відповіді на запитання:
Чи є відмінність між холодною закускою і стравою?
___________________________________________________________________________ ___________________________________________________________________________
___________________________________________________________________________.
На які групи можна поділити закуски за характером кулінарної обробки і основним продуктом?
___________________________________________________________________________________________________ ___________________________________________________________________________________________________ __________________________________________________________________________________________________.
Яка температура подачі холодних страв і закусок ?
____________________________________________________________________
___________________________________________________________________.
Бутерброди – це:
_____________________________________________________________________________________________________
_____________________________________________________________________________________________________ ___________________________________________________________________________________________________.
Опишіть особливості подавання закусок на підприємствах масового харчування.
__________________________________________________________
__________________________________________________________ __________________________________________________________ ________________________________________________________.
Бутерброди поділяють на такі основні групи:
___________________________________________________________________________ ___________________________________________________________________________ ___________________________________________________________________________
__________________________________________________________________________.