Презентація "Приготування бутербродів та салатів".

Про матеріал
Дистанційний урок виробничого навчання на тему: "Приготування бутербродів та салатів"
Перегляд файлу

image

image


До закусок відносять:

____________________________________________________________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________________________________________________________ ___________________________________________________________________________________________________________________________.

Опишіть значення бутербродів та салатів у харчуванні людини.

________________________________________________________________________

_________________________________________________________________________

___________________________________________________________________________________________.

Що є характерною особливістю гарячих закусок?

___________________________________________________________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________________________________________________________ ____________________________________________________________________________________________________________________________

Як подають бутерброди та салати?

image___________________________________________________________________________________ ___________________________________________________________________________________ _________________________________________________________________________________.

Дайте відповіді на запитання:

Чи є відмінність між холодною закускою і стравою?

___________________________________________________________________________ ___________________________________________________________________________

___________________________________________________________________________.

На які групи можна поділити закуски за характером кулінарної обробки і основним продуктом?

image___________________________________________________________________________________________________ ___________________________________________________________________________________________________ __________________________________________________________________________________________________.

Яка температура подачі холодних страв і закусок ?

____________________________________________________________________

___________________________________________________________________.

Бутерброди – це:

_____________________________________________________________________________________________________

image_____________________________________________________________________________________________________ ___________________________________________________________________________________________________.

Опишіть особливості подавання закусок на підприємствах масового харчування.

__________________________________________________________

__________________________________________________________ __________________________________________________________ ________________________________________________________.

Бутерброди поділяють на такі основні групи:

___________________________________________________________________________ ___________________________________________________________________________ ___________________________________________________________________________

__________________________________________________________________________.

image


image

https://learningapps.org/display?v=ph0322ccc22

https://learningapps.org/display?v=p55g9i5cc22

image

image


image

image

image


image


image


image


image

pdf
Додав(-ла)
Рєпіна Тетяна
Додано
25 квітня 2022
Переглядів
513
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку