Презентація" Прикладна графіка.Святкова листівка."

Про матеріал
Прикладна графіка.Святкова листівка.Останнім часом стало модно робити подарунки своїми руками. Але ще вельми захоплююче заняття - це створення листівок своїми руками. Воно й не дивно! Адже "hand-made" вироби володіють унікальністю і індивідуальністю. Що стосується листівок, то їх можна робити майже з будь-яких матеріалів. Єдиний обов'язковий матеріал - це картон або міцний папір для основи. А далі можна використовувати намистини, бісер, квіти, листя, камінці, нитки, мотузки, тканину, різні фігурки з паперу тощо.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Номер слайду 2

Номер слайду 3

Номер слайду 4

Номер слайду 5

На початку існування листівки - були носіями інформації. Крім інформаційної функції, листівки завжди виконували і певні вітальні функції. У 1482 англійцю Бартольду прийшла думка використовувати листівку , щоб прорекламувати нове видання "Геометрії Евкліда". Ідея вдалася і принесла великий успіх листівкам, з того часу листівка з успіхом виконувала свою рекламну функцію і активно залучала увагу покупців. 1482 і стали вважати Днем народження листівки та плаката. - Велике поширення листівки отримали в Західній Європі в другій половині 19 століття, це були вітальні та ювілейні, святкові листівкии. Прикладом можуть служити неперевершені в своїй витонченості стилізовані листівки   

Номер слайду 6

Номер слайду 7

Номер слайду 8

– це вітальні листівки, календарі, марки, етикетки на різних упаковках, дипломи, грамоти тощо.  Плакатна графіка об’єднує твори, виконані з агітаційною, рекламною та навчальною метою.  До прикладної графіки відносяться графічні твори, розраховані на практичне застосування в побуті. У завдання прикладної графіки входить художнє оформлення предметів побуту. Іноді цей вид графіки називають графікою малих форм, художньо-виробничої графіки або (не зовсім точно) промислової графіки.  — графічний образ ідеї архітектора в кресленні з масштабом. Це детальна розробка елементу або плану майбутньої будівлі (або саду у ландшафтної архітектури) з використанням умовних позначок майбутніх фундаментів, арок, стін, пілонів або колон, з позначкою майбутніх вікон, дверей тощо.

Номер слайду 9

Номер слайду 10

Номер слайду 11

Номер слайду 12

Номер слайду 13

Номер слайду 14

Номер слайду 15

Номер слайду 16

Номер слайду 17

Номер слайду 18

Номер слайду 19

Номер слайду 20

Номер слайду 21

Номер слайду 22

Номер слайду 23

Номер слайду 24

Номер слайду 25

Номер слайду 26

Номер слайду 27

Номер слайду 28

Номер слайду 29

Хай Новий рік з добром до Вас прийде, Здоров’я, сміх і радість принесе, Різдво з колядою хай завітає, Щастям безмежним Вас благословляє! Нехай радість і щастя до нас всіх прийде, Хай криза за місяць від нас геть піде. Нехай здійсняться всі заповітні бажання, Мир всюди буде і сонце засяє. Здоров‘я, удачі , успіхів вам, нових досягнень та перемог!!!

Номер слайду 30

.

Номер слайду 31

ppt
Додано
19 листопада 2019
Переглядів
2819
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку