Презентація "Прийоми для розвитку активного мислення"

Про матеріал
Презентація "Прийоми для розвитку активного мислення"Презентація "Прийоми для розвитку активного мислення"Презентація "Прийоми для розвитку активного мислення"
Зміст слайдів
Номер слайду 1

методи розвитку критичного мислення в початковій школіПідготувала Соколенко Анастасія

Номер слайду 2

Прийом критичного мислення «Дискусійне кафе»Розуміння різних точок зору – чудовий спосіб заглибитися в тему. Клас об’єднується у групи 5-10 учнів в залежності від кількості дітей. Прийом допоможе вивчити та переосмислити історичну подію, біографію людини, мотивацію вчинків та доленосних рішень. Учні мають фактично вжитися в роль історичної постаті, чи уважно дослідити теорію, формулу, проблемне питання з подальшим його обговоренням та дискусією. Обладнання: аркуші паперу, фломастери чи кольорові ручки.

Номер слайду 3

Коло Венна. Цю методику найкраще використовувати для порівняння двох понять або предметів. Її можна зобразити за допомогою схеми: два кола, що перетинаються між собою. Кожне коло означає окреме поняття, місце перетину — це спільні властивості обох понять. За допомогою цієї діаграми можна порівнювати літературних героїв, явища природи, величини.

pptx
Пов’язані теми
Педагогіка, Інші матеріали
Додано
17 квітня 2021
Переглядів
441
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку