Презентація "Пробне ЗНО-2021"

Про матеріал
Участь у пробному тестуванні надасть змогу ознайомитися із процедурою проведення зовнішнього незалежного оцінювання (з порядком доступу до пункту тестування і робочого місця, особливостями роботи із бланками відповідей тощо), структурою та змістом тестових зошитів.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

ПРОБНЕЗНО -

Номер слайду 2

ПРОВЕДЕННЯ З одного навчального предмета з переліку.

Номер слайду 3

СКІЛЬКИ ПРЕДМЕТІВ? З огляду на епідеміологічні загрози у 2021 році кожний учасник / кожна учасниця зможе вибрати лише один предмет з переліку для проходження пробного ЗНО.

Номер слайду 4

ДОДАТКОВООкрім участі в пробному ЗНО з одного з навчальних предметів, кожний зареєстрований учасник / кожна зареєстрована учасниця зможе додатково завантажити тестові зошити з усіх навчальних предметів із переліку предметів ЗНО-2021 та пройти тестування вдома.

Номер слайду 5

ЧАС І МІСЦЕ ПЗНО Інформація про час і місце проведення ПЗНО розміщенна в особистих кабінетах учасників. Учасникам пробного зовнішнього незалежного оцінювання необхідно самостійно сформувати й роздрукувати запрошення-перепустку зі свого особистого кабінету.

Номер слайду 6

РЕГІОНАЛЬНІ ЦЕНТРИ У підпорядкуванні Українського центру оцінювання якості освіти перебувають дев’ять регіональних центрів оцінювання якості освітиhttps://testportal.gov.ua/regions

Номер слайду 7

https://khersontest.org.ua

Номер слайду 8

ЩО ПОТРІБНО МАТИ?Вхід учасників до пунктів тестування відбуватиметься за наявності:паспорта (або іншого документа, що посвідчує особу);запрошення-перепустки.

Номер слайду 9

ЩО ПОТРІБНО МАТИ? засоби індивідуального захисту (маски,антисептик)2-3 ручки з чорним чорнилом. Прозору пляшку з питною водою

Номер слайду 10

ЩО ЗАБОРОНЯЄТЬСЯ?Засоби зв’язку. Пристрої зчитування, збереження, обробки та відтворення інформаціїДруковані або рукописні матеріалиІнші предмети та прилади, що не передбачені процедурою ЗНО, крім дозволених пристроїв медичного призначання

Номер слайду 11

НЕВИКОНАННЯ ВИМОГВразі невиконання цих вимог – ваші результати будуть анульовані.

Номер слайду 12

ДОПУСК УЧАСНИКІВДопуск учасників до пункту тестування припиняється о 10 год. 50 хвил.!У разі запізнення Ви не зможете взяти участь у пробному тестуванні.

Номер слайду 13

РЕЗУЛЬТАТИ ПЗНОРезультати ПЗНО, для осіб, які введуть свої відповіді на спеціальному сервісі, буде оприлюднено на їхніх інформаційних сторінках 16 квітня. Посилання на спеціальний сервіс «Визначення результатів пробного ЗНО» буде розміщено в "Особистому кабінеті учасника ПЗНО". Для визначення результатів учасникам пробного ЗНО буде необхідно ввести відповіді (використовуючи власний бланк відповідей тієї чи іншої сертифікаційної роботи пробного ЗНО) до вище зазначеного сервісу упродовж 10 – 14 квітня

Середня оцінка розробки
Структурованість
5.0
Оригінальність викладу
5.0
Відповідність темі
5.0
Загальна:
5.0
Всього відгуків: 1
Оцінки та відгуки
  1. Тимофієнко Віта Олександрівна
    Змістовно подано матеріал. Дякую .
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0