Презентація "Проєкт. Твори добро, щоб кращим став цей світ"

Про матеріал
Проєкт "Твори добро, щоб кращим був цей світ" Виховний захід для учнів початкової школи.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Проєкт « Твори добро, щоб кращим став цей світ»

Номер слайду 2

Чарівний клубок

Номер слайду 3

Номер слайду 4

Номер слайду 5

Як ви уявляєте добро? *Чи можна доторкнутися до добра? *Чи можна покуштувати? *Чи можна понюхати? *З чим асоціюється добро? *З яким предметом ви зв'язуєте поняття “Добро”?

Номер слайду 6

Доброта — це чутливе, дружнє ставлення до людей; привітність, ласка, прихильність

Номер слайду 7

Номер слайду 8

Квітка доброти

Номер слайду 9

РЕЛАКСАЦІЙНА ХВИЛИНКА

Номер слайду 10

Легенда про мудреця

Номер слайду 11

Гра «ДОБРЕ ЧИ ПОГАНО?»https://learningapps.org/view16944781

Номер слайду 12

Обговорення ситуацій

Номер слайду 13

Маленька дівчинка приїхала з мамою у велике місто. Пішли вони на базар. Мама вела доньку за руку. Дівчинка побачила щось цікаве. На радощах заплескала в долоні. І загубилася в юрбі. Загубилася і заплакала:- Мамо! ... Де моя мама?- Люди оточили дівчинку і питають:- Як тебе звуть, дівчинко?- Оля.- А маму як звуть? Скажи, ми зараз її знайдемо.- Маму звуть... мама... матуся. Люди усміхнулися. І знову питають:- Ну, скажи, які в твоєї мами очі: карі, сині, блакитні, сірі?- Очі в неї... найдобріші...- А коси? Які в мами коси - чорні, русі?- Коси... найкрасивіші... Знов усміхнулися люди. Питають:- Ну скажи, які в неї руки? Може, якась родимка у неї на руках є,згадай.- Руки в неї... найласкавіші. Пішли люди і оголосили по радіо: "Загубилася дівчинка. У її мами найдобріші очі, найкрасивіші коси, найласкавіші в світі руки".

Номер слайду 14

«Будь ласка», «Спасибі», «Будьте здорові» - Слова, необхідні й корисні у мові. Приємно їх чути і в школі, і вдома, Від мами, від вчителя й просто знайомих. Тож радьмо: частіше їх, друзі, вживайте. Даруйте сміливіше радісний настрій. І кожен свій день, як завжди, починайте Зі слів: «Добрий ранок!», «Вітаю!», «Здрастуй!»

Номер слайду 15

Гра «Виправ помилку»

Номер слайду 16

1. Слово-привітання

Номер слайду 17

2. Слово – вибачення

Номер слайду 18

3. Слово подяки

Номер слайду 19

4.«Чарівне» слово

Номер слайду 20

5. Слово - подяка

Номер слайду 21

6. Слово -прощання

Номер слайду 22

Добра людина не образить і не завдасть нікому болю

Номер слайду 23

Добра людина любов’ю ставиться й до рослин і тварин

Номер слайду 24

Наші добрі справи…

Номер слайду 25

Добро робити ніколи не пізно. Відеозвернення

Номер слайду 26

Правила доброти. Допомагай слабким, маленьким. Жалій інших. Бережи та охороняйприроду. Шануй працю людей. Допомагай друзям у бідіНе будь жадібним. Люби своїх рідних

Номер слайду 27

Поради хлопчикам. Для хлопців завжди дуже радий Я дати ось які поради: Увагу щоб звернуть на себе, Як слід навчатися нам треба. Не смикати дівчат за коси, Робити все, що вони просять. Не будь хвалько і задавака, Не змушуй меншого заплакать. Коли врахуєш ці поради, Вона дружить з тобою рада.

Номер слайду 28

Так треба жити, щоб нікому зла не чинити. Дослід

Номер слайду 29

    Закон бумерангу

Номер слайду 30

ТЕСТ Чи подобаэтья тобі?1. Допомагати слабким , хворим?2. Любити тварин?3. Закликати інших людей до хороших вчинків?4. Брати участь у благодійних акціях?5. Читати оповідання, казки в яких доро перемагає зло?.

Номер слайду 31

Будь завжди добрим, носи у своїй душі любов, ДОБРОТУ, щирість , співчуття до всього світу, бо ти — ЛЮДИНА!

Номер слайду 32

http://laginlib.org.ua/ynfo/garny/3.phphttp://krasotkina.com/content/свята/Доброта%20—%20це%20краса%20людської%20душі.htmlhttps://www.google.com.ua/search?client=opera&biw=1504&bih=751&tbm=isch&sa=1&ei=b. Ix. AXN_k. Fa. Wurg. SZ35ro. Dw&q=діти+ірослини&oq=діти+ірослини&gs_l=img.3...16500.19792..20326...0.0..0.176.708.7j1......0....1..gws-wiz-img.......0i67j0j0i30j0i24.d. VP2 EN5 ZYMo#imgrc=9x. U1 Cd0kp. CG6 GM:https://www.google.com.ua/search?q=добрі+справи&client=opera&hs=b. Nq&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ah. UKEwjk_qy2-v. Tf. Ah. Uxq. Is. KHVWDA8 EQ_AUIDig. B&biw=1504&bih=751#imgdii=uo. Aha. SWSru. QRn. M:&imgrc=jm. Tg-YJ1 Itb. PPM:https://uk.wikipedia.org/wiki/Любовhttps://vremya.eu/photoblog/marafon-d-ti-za-mir-za-dinu-ukra-nu-.html

pptx
Додав(-ла)
Бірюкова Ірина
Додано
2 червня
Переглядів
79
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку