Презентація проекту "Мурали столиці. Стріт-арт, який змінює Київ"

Про матеріал

У презентації проекту "Мурали столиці. Стріт-арт, який змінює Київ" визначені проблема та цільова аудиторія, суть та етапи реалізації проекту, передбачено очікуваний результат; фотоматеріал розподілений за певною тематикою. Вважаю, що тема проекту є цікавою для школярів та актуальною.

Зміст слайдів
Номер слайду 1

Номер слайду 2

Проблема та цільова аудиторія. Вивчення дітьми та молоддюпопулярного різновиду монументальногоживопису

Номер слайду 3

Суть проекту. Діти і молодь недостатньо ознайомлені із мистецтвом настінного монументального живопису, а щороку (починаючи із 2014 р.) у Києві з’являються десятки нових муралів. Мета проекту: вивчення історії світового стінопису, ознайомлення із авторами та тематикою муралів, залучення учнів до дослідницької діяльності та відкриття їх творчих здібностей, виховання на естетичних і моральних цінностях народу.

Номер слайду 4

Етапи реалізації проекту:1. Історико-мистецьке дослідження (розвиток світового монументального стріт-арту).2. Тематичне вивчення стінопису Києва.3. Практична реалізація проекту.

Номер слайду 5

Очікуваний результат:1. Віртуальна екскурсія “Мурали Києва” (групова робота).2. Робота МАН (індивідуальне дослідження).3. Міський конкурс ескізів муралів (для бажаючих).

Номер слайду 6

Номер слайду 7

Номер слайду 8

Номер слайду 9

Номер слайду 10

Номер слайду 11

Номер слайду 12

Дякую!Кожукало Наталія Вікторівна096-87-88-650nk30@ukr.net

pptx
Додано
19 жовтня 2018
Переглядів
2260
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку