Презентація проєкту "Здрастуй, зимонько-зима! Що ти, зимонько, принесла?

Про матеріал
Мета: ознайомити з ознаками першого зимового місяця – грудня , з традиціями святкування свят у грудні. Вчити самоорганізовуватися, планувати свої дії, узагальнювати результати роботи. Розвивати вміння та навички роботи з довідковою літературою, формувати уявлення про розуміння важливості дотримання українських традицій, як процесу розширення кола знань. Виховувати культуру поведінки, повагу до українських звичаїв та традицій
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Автор: вчитель початкових класів Комишуваського НВК «ЗНЗ І-ІІст. – ДНЗ» Величко А.С.

Номер слайду 2

Номер слайду 3

Номер слайду 4

1. Бесіда про календарі 2.Визначення проблеми 3.Розробка завдань для проекту 4. Створення адвенткалендаря

Номер слайду 5

1. (Вихідний день) Гарно відпочити, набратися сил! 2. 1). Виготовлення карток з датами. 2). Виготовлення новорічних іграшок для адвенкалендаря! 3. Розучування пісні «Ой хто Миколая любить» 4.1) Виготовлення аплікації «Зимонька Зима». 2) Вставте в рамку аплікацію 5. Створіть рамки для фотографій із зображенням морозних візерунків. 6. 1) Дівчата, привітайте хлопців з Днем Збройних сил України. 2) Влаштувати турнір між хлопцями. 7. (Вихідний день)Влаштуйте прогулянку на вулиці! Спостерігайте за природою взимку! 8. (Вихідний день) Відпочиньте вдома! 9. Привітаймо іменинниць Удовенко Лізу та Варвару. Влаштувайте свято. д/з: дізнатися про сімейні традиції 10. 1) Вчимося вирізати сніжинки. 2) Прикрасимо вікна сніжинками. 11. Влаштуємо санітарний день! 12. 1) Вчимося техніці витинання! Прикрасимо клас сніжинками - витинанками! 2) Читаємо вірші про зиму 13. Вивчаємо пісню на англійській мові («Дзвоники дзвенять») Jingle Bells. 14. (Вихідний день) Відпочиваємо вдома! Набираємося сил! Спостерігаємо за птахами! 15. (Вихідний день)Відпочиваємо вдома! Набираємося сил! Спостерігаємо за погодою!

Номер слайду 6

16. Настав час прикрасити ялинку! 17. 1)Привітати Варвару з днем Ангела! 2). Час писати листи Святому Миколаю! 18.1) Виготовимо камін. Встановимо його. 2) Прикрасимо камін шкарпетками. 19.1) Підготувати розповідь про історію виникнення свята Святого Миколая. 2) Виготовити аплікацію «Святий Миколай». 3) Взяти участь у святі «Завітав до нас Святий Миколай». 20. Розучити хороводи до Нового року. 21. (Вихідний день)Відпочиваємо з родиною! Дізнаймось у рідних про українські традиції 22. (Вихідний день)Відпочиваємо з родиною! Запитаймо у родичів про новорічні звичаї українського народу! Спостерігаємо за птахами взимку. 23. 1)Вивчимо пісню та вірші про Новий рік. 2) Вивчаємо українські традиції та новорічні звичаї українського народу. 3) Виготовимо янгола! 24. 1)Підготувати розповідь про традиції святкування Нового року в родині. 2) Читаємо різдвяні вірші. 3) Розучимо пісню «Ой сивая тая зозуленька» 25. (Вихідний день) Відпочиваємо вдома! Спостерігаємо за погодою! Готуємо новорічні костюми! 26. Готуємо фотовиставку, декорації, презентацію! 27.1) Повторимо про правила з техніки безпеки на канікулах. 2) Виконайте завдання 28,29,30,31! 3) Йдемо святкувати! 28. (Канікули) Гарно відпочинь! Допоможи батькам прибрати вдома! Прикрась ялинку вдома! 29. (Канікули) Провідай бабусю! Зроби добру справу! 30. (Канікули) Приготуй новорічні листівки для рідних! 31. (Канікули) Приготуй з батьками святкову вечерю і одяг! І … зустрічай Новий рік! Якщо активно працював, впевнена, що під ялинкою опівночі знайдеш омріяні подарунки!

Номер слайду 7

Фотовиставка «Здрастуй, зимонько-зима!» Оформлення презентації проекту  

Номер слайду 8

Новорічне свято «Новий рік крокує по землі»

Номер слайду 9

Оформлення папки Аналіз виконаної роботи

Номер слайду 10

*

Номер слайду 11

*

Номер слайду 12

*

ppt
Додано
23 січня 2020
Переглядів
1062
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку