Презентація " Програми та інструменти для створення простих зображень. Перегляд та використання простих інформаційних продуктів."

Про матеріал
Презентація " Програми та інструменти для створення простих зображень. Перегляд та використання простих інформаційних продуктів"
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Програми та інструменти для створення простих зображень. Перегляд та використання простих інформаційних продуктів.

Номер слайду 2

Повторимо правила поведінки та безпеки в комп’ютерному класі

Номер слайду 3

Розгадай ребус…ИЙАД

Номер слайду 4

И=ЮРозгадай ребус…

Номер слайду 5

Об’єкт. Зелене, кругле яблуко із зеленим листочком. Намальований об'єкт, текст з описом об'єкта, розрахунки об'єкта - все це інформаційні об'єкти.

Номер слайду 6

Для створення інформаційних об’єктів, саме графічних, існує дуже багато програм. Найбільш складною, але одночасно дуже досконалою є фотошоп. Ось які малюнки можна створювати за допомогою цієї програми.

Номер слайду 7

Для створення і редагування графічних зображень використовують, як компютерні програми, так і спеціальні пристрої, такі як графічні планшети.

Номер слайду 8

Ми ж вами сьогодні познайомимось з програмою Paint.

Номер слайду 9

Ми ж вами сьогодні познайомимось з програмою Paint. Запуск програми Paint. Якщо на Робочому столі є значок програми Paint,то для запуску програми можна навести вказівник на значок і двічі клацнути ліву кнопку миші

Номер слайду 10

ПускУсі програми  Стандартні програми  Paintабо запуск програми Paint1234

Номер слайду 11

Меню. Рядок заголовка. Робоча область. Маркер змінення розміру аркуша. Смуга прокручування. Палітра кольорів. Рядок стану. Стрічка. Вкладки. Після запуску графічного редактора Paint на екрані монітора з’являється вікно цієї програми. Деякі елементи вікна вам уже знайомі. Групи

Номер слайду 12

Зміна кольору фігур. Щоб змінити колір фігури слід використати інструменти Заливка. Щоб змінити колір Фону, потрібно використати Колір 2.11,2 Клацнути ліву кнопку миші на фрагменті зображення. Клацнути2

Номер слайду 13

Цікавинки. Перший графічний редактор з’явився приблизно 30 років тому. А вже сьогодні його використовують для створення не лише окремих зображень, а й мультфільмів і кінофільмів.

Номер слайду 14

Для закріплення матеріалу, виконай інтерактивне завдання!!!

Номер слайду 15

Дякую за увагу!До нових зустрічей!

pptx
Пов’язані теми
Інформатика, 2 клас, Розробки уроків
НУШ
Додано
10 листопада 2021
Переглядів
3540
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку